Pages

Jojo este mamica de baiat!


Cel mai important moment din viata lui Jojo s-a petrecut la REGINA MARIA, spital de obstetrica si ginecologie. Grama Achim Ioan a primit nota 10 la nastere (scor APGAR) si a cantarit 3370g, masurand 51 de centimetri. Nasterea a fost asistata de o echipa de medici coordonata de D-na Dr. COROAMA ADRIANA – medic specialist obstretica ginecologie, alaturi de doamna doctor Alina Ilici, medic specialist neonatologie.  Micutului i s-au recoltat si stocat atat celule stem din sangele de cordon ombilical, cat si tesut de cordon ombilical, bogat in celule stem mezenchimale la Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA.

"Regina Maria a devenit pentru trei zile raiul meu pe pamant. Am trait cea mai mare minune a vietii mele atunci cand doamna doctor Adriana Coroama mi-a asezat fiul in brate! Am avut o echipa de medici-ingeri pazitori in adevaratul sens al cuvantului. Au avut grija cu totii ca miracolul nasterii sa se petreaca armonios, asa cum mi-am imaginat. Au fost noua luni divine pentru mine...Am fost coplesita de bucurii si emotii noi in fiecare zi. Intre mine si fiul meu s-a creat o legatura puternica inca dinainte de nastere...Momentul in care sotul meu l-a luat in brate mi s-a parut a fi cel mai frumos din viata mea. Le suntem recunoscatori tuturor celor ce ne-au fost aproape! "- Catalina Grama -JOJO
DESPRE REGINA MARIA SPITAL DE OBSTRETICA SI GINECOLOGIE
REGINA MARIA SPITAL DE OBSTETRICA SI GINECOLOGIE a fost inaugurat pe 3 decembrie 2008. Este primul spital dedicat exclusiv obstetricii si ginecologiei si reprezinta o investitie totala de 5,5 milioane de euro. Spitalul corespunde celor mai inalte standarde occidentale, fiind in acest moment unul dintre cele mai moderne din Europa. Desfasurata pe patru nivele, maternitatea beneficiaza de un bloc operator, sala de nasteri, terapie intensiva, neonatologie, rezerve si sali de operatii, dotate cu cele mai moderne tehnologii folosite in prezent in spitalele de profil din Franta si Germania pentru asigurarea unei nasteri in cele mai sigure si moderne conditii. Viitoarele mamici isi pot, astfel, alege pozitia in timpul nasterii in picioare, lateral, pe scaun, in apa, sau pe uscat, in functie de particularitatile anatomice si fiziologice individuale.

Maternitatea poate asigura atat interventiile de rutina specifice, pe cale vaginala sau obstetricala, cat si interventii histeroscopice sau laparoscopice, interventii nemutilante pe san, in caz de cancer, abordarea moderna interdisciplinara cu specialisti din tara si din strainatate a cazurilor de cancer genital, rezolvarea prolapsului genital si a incontinentei de urina (cu implanturi tolerate biologic) pe cale vaginala sau abdominala. Pe langa aparatura de ultima generatie, noile tehnici de gestionare a durerii si personalul calificat, noua maternitate Regina Maria aduce in Romania concepte moderne de design, punand accentul pe crearea unei atmosfere linistite prin terapie de culoare care sa ofere confort vizual si caldura spatiului.

Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA este singura banca de celule stem din Romania care face parte din reteaua privata de sanatate.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE