Pages

Recomandarile Stilago pentru o vara romantica si sofisticata



Vara acesta suntem romantici si sofisticati. Pasim pe incaltaminte de pe catwalk marca Bruno Magli, epatam cu stilul italienesc al sandalelor Apepazza, briza marii ne rasfata in materialele diafane ale Heine Beachwear si ne lasam purtate de dans in colectiile Meltinpot si Deha. Pierre Cardin si Cerutti sunt brandurile care completeaza portofoliul de vacanta exclusivist recomandat de Stilago.ro!
 
NOU in BRANDSHOP: Beachwear by Heine, Charmline, Lidea, Olympia & Diva
O vacanta pe coastele insorite ale Mediteranei nu este completa fara accesorizarea cu cele mai rafinate modele de rochii de plaja sau costume de baie. Pana la sfarsitul verii, Brandshopul Stilago te rasfata cu tunici vaporoase si diafane, costume de baie intregi sau deux-piece, bikini sau tankini in cele mai vesele culori, pentru a da luminozitate si culoare formelor feminine. Cele mai importante branduri de beachwear se gasesc doar pe Stilago.ro!

Missing Johhny – cand arta si pictura au intalnit hainele
Colectiile Missing Johnny sunt inspirate din arta, literatura, cinema, teatru si muzica. Missing Johnny  este un brand spaniol avangardist si indraznet, ale carui colectii transmit mesajul „traieste cu arta!”. Hainele au detalii luminoase si stralucitoare, pe fundaluri intunecate, stilul lor fiind influentat de amestecul de viata si teatralitate.
Stilago iti ofera pana la 70% reducere pentru piesele din „galeriile de arta” Missing Johnny.

Bruno Magli iti aduce incaltamintea de pe Catwalk
Bruno Magli alatura concepte contradictorii si inovatii de lux care definesc codul estetic al unui designer de incaltaminte recunoscut pe tot globul. Propulsat de stilul si puterea etichetei Made in Italy, Bruno Magli a devenit rapid un lider în proiectarea, fabricarea si comercializarea de pantofi de moda de inalta calitate pentru femei si barbati, si a devenit un concurent important pe piata high fashion de pe toate continentele. In prezent, Bruno Magli  ne este cunoscut prin prezenta in magazinele multibrand de lux din Romania.

Apepazza – cu cat mai italienesc, cu atat mai bine!
Apepazza venereaza stilul italian in fiecare colectie. Fiecare detaliu vorbeste despre experienta multisenzoriala a Italiei. Pantofii si sandalele Apepazza sunt lucrate cu finete si eleganta: de la balerini si sandale flat foarte chic, pana la pantofi, sandale si platforme inalte, toate modelele Apepazza degaja acelasi look haute-couture. Cele mai cunoscute reviste de Fashion & Beauty din lume contin pictoriale ale brandului Apepazza, pe care Stilago ti-l prezinta saptamana aceasta.

Meltinpot si Deha – Summer Streetwear
Vara nu este doar pentru plimbari lenese pe malul marii sau odihna sub razele soarelui, ci este si anotimpul culorilor, al muzicii, al dansului! Stilago iti aduce Meltinpot si Deha, branduri de streetwear si dancewear care sa iti confere maxim de stil si libertate de expresie prin intermediul celei mai dinamice forme de exprimare a personalitatii – dansul.

Accesorii exclusiviste de la Pierre Cardin si Cerutti
Accesoriile care nu sunt la vedere, dar care va vor imprima statutul de membru exclusivist sunt instrumentele de scris si portofelele marca Pierre Cardin sau Cerutti. Fiecare brand are peste un secol de istorie scrisa de designeri a caror viziune s-a transmis din generatie in generatie, si care a devenit mai mult decat un mod de expirmare – astazi este un stil de viata. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe www.stilago.ro (printr-o invitatie de la un prieten sau direct) si apoi sa-ti gasesti piesa vestimentara preferata. O adaugi in cosul de cumparaturi inainte de lichidarea stocului dupa care vei primi produsele in 4-5 saptamani. Iar plata o faci ramburs fara sa ai nevoie de un card de credit. Daca nu esti multumita de produs il returnezi si primesti banii inapoi. Iar daca vrei sa fii la curent cu toate campanii le de reduceri te abonezi la newsletter. Mai simplu de atat nici ca se poate!


0 Responses So Far:

PUBLICITATE