Pages

Creeaza-ti propriul destin cu inFamous 2 pe PlayStation®3 (PS3™)



Sony Computer Entertainment Europe iti pune soarta umanitatii in maini, odata cu lansarea de astazi a jocului inFamous 2 pentru PlayStation®3 (PS3™).  Unul dintre cele mai anticipate titluri ale acestui an, inFamous 2 reprezinta continuarea jocului de succes Infamous din 2009, una dintre cele mai interesante noi francize ale PlayStation. Creat de catre Sucker Punch Productions, inFamous 2 duce aventura originala la un nivel de imersiune greu de inchipuit, o aventura de actiune open world care ofera o experienta de super erou mai puternica, mai emotionanta si mai intensa din punct de vedere psihologic.

Regaseste-te in rolul lui Cole MacGrath, care a parasit Empire City doar pentru a se trezi in New Marais, un oras violent si faradelegi. Misiunea lui este de a invinge personajul The Beast, o forta malefica, nascuta din focurile iadului pentru a distruge umanitatea. Ca orice erou inarmat cu un arsenal serios de super puteri, el intampina nenumarate provocari in calea sa – este insa la latitudinea jucatorului sa decida daca alege calea justa, indiferent de costurile personale, intrucat scopul scuza mijloacele. Iti vei confrunta necontenit constiinta, deoarece fiecare misiune iti va impinge la limite cadrul moral. Sistemul imbunatatit de karma face in asa fel incat povestea sa se invarta in jurul deciziilor pe care tu le faci pe masura ce avansezi in poveste.

Indiferent de calea morala aleasa, calatoria va fi cu siguranta intunecata, pentru ca, pe masura ce inaintezi prin New Marais, un oras impanzit de infractori si infestat de mutanti militanti ti se dezvaluie. Mergi pe strazile raului si lupta-te prin carnagiu – toate momentele se vor dezvalui in detalii profunde de textura, intr-o sarbatoare a vizualului cinematic extraordinar. Sau profita de abilitatile de parkour ale lui Cole pentru a scapa de mutilarea de sub tine, escaland cladiri si traversand orasul intr-un stil de super erou. 

Vei beneficia de un sistem de puteri total revizuit – la degetele tale, la propriu – gata sa se dezlantuie asupra oricui iti taie calea. Invoca tornande electrice sau ridica si arunca masini inspre inamici, cu ajutorul pulsului kinetic.  Apoi valorifica fortele ghetii si ale focului ale aliatilor pe care ii intalnesti pe drum. Si cu noul sistem de lupta care ofera o intensitate fara precedent, vei fi chiar in inima actiunii pe masura ce manuiesti noua arma devastratoare The Amp.

Dar povestea nu se incheie odata cu scenariul. Exista nenumarate oportunitati pentru exersarea judecatii morale cu modul inFamous 2 Mission Creator. O multime de personaje, creaturi si aliati din joc se vor afla la dispozitia ta pentru crearea oricarei idei – de la misiuni sub acoperire la mini-jocuri – editare de dialoguri, obiective si recompense. Personalizeaza-ti in intregime misiunile si supune-ti prietenii la teste prin PlayStation®Network.
inFamous 2 vine cu cateva oferte minunate. Incepand cu data de 8 iunie, fanii inFamous 2 de oriunde se vor putea bucura de doua pachete ale editiei speciale DUALSHOCK®3 Wireless Controller, pe langa copia de inFamous 2: un controller wireless DUALSHOCK 3, rosu (pentru personajul fara morala) sau albastru (pentru personajul cu morala). Supereroii pasionati pot pune mana pe editiile “Special” si “Hero” ale jocului si se pot bucura de o intreaga varietate de continut si accesorii electrizante. Și, in final, pentru cei pentru care conceptul de creare a propriului destin este nou, un pachet special PS3 320GB este disponibil – ascutiti-va abilitatile de super erou. Formeaza-ti propriul destin cu inFamous 2 pentru PS3 astazi. Viziteaza www.eu.playstation.com pentru mai multe detalii.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE