Pages

Recomandarile Universal Channel pentru luna iulie 2011



În perioada 25-29 iulie, Universal Channel vă aduce o săptămână de filme poliţiste clasice – în fiecare seară, de la ora 22:00. Pe 25 iulie, un mafiot porneşte o adevărată campanie, pentru a-i ucide pe toţi cei vinovaţi de moartea fratelui său, în ‘Recuperatorul’, iar pe 26 iulie, în ‘Ascensiunea lui Carlito’, un trio de foşti puşcăriaşi devin regii heroinei în Harlem. Pe 27 iulie, în ‘3.000 de mile până la Graceland’, o bandă criminală îşi propune să se îmbogăţească la o întrunire în amintirea lui Elvis Presley, iar pe 28 iulie, un poliţist internat într-o clinică de dezintoxicare află că pacienţii de aici sunt ucişi - în ‘Clinica’. În sfârşit, pe 29 iulie, în ‘Pasiune periculoasă’, un deţinut evadat descoperă atracţia contrariilor, căci se îndrăgosteşte de şeriful trimis să îl readucă în închisoare.

 Filme în premieră în iulie
Substituirea
Premieră: Pe 5 iulie, de la ora 23:00
Existenţa banală a unui agent de asigurări ia o întorsătură surprinzătoare când un necunoscut, fostul deţinut Auggie Rose, moare în braţele lui.

Cum să-ţi găseşti fericirea
Premieră: Pe 13 iulie, de la ora 22:00
O tânără idealistă de 25 de ani, absolventă premiată a şcolii de film, îşi găseşte de lucru doar ca editor la o companie de producţii pornografice.
Râul ucigaş
Premieră: Pe 14 iulie, de la ora 22:00
Într-o vacanţă de rafting cu familia ei, Gail Hartman se întâlneşte cu alţi doi rafteri care, de fapt, sunt hoţi înarmaţi care fug din calea legii.

Robin Hood, prinţul hoţilor
Premieră: Pe 21 iulie, de la ora 22:00
După ce descoperă că tatăl lui a fost ucis de Şeriful din Nottingham, Robin de Locksley caută să se răzbune, devenind un fugar din faţa legii.

Filme de duminică după-amiază 

Nu pierdeti in luna iulie filmele de duninica dupa-amiaza, începând cu 3 iulie şi filmul ‘Virusul’, în care un virusolog descoperă un virus ucigaş în Caraibe.

În ‘Fantoma’, pe 10 iulie, un erou de benzi desenate trebuie să apere lumea de forţe malefice, iar în ‘În vizită la Omul Pădurii’, pe 17 iulie, o creatură de 2,5 metri bântuie printr-o pădure.

Pe 24 iulie, un incendiu distrugător le blochează calea turiştilor din Parcul Yellowstone, în ‘Capcana focului’, iar teroriştii iau ostatici într-o staţiune de schi, în ‘Teroare în munţi’.

Pe 31 iulie avem trei filme de aventură şi acţiune: furnici mutante mişună în libertate într-un avion, în ‘Roiul’, o armă acţionată prin satelit pune în pericol soarta Pământului în ‘După impact’, iar o familie rămâne blocată în propria locuinţă, împreună cu un hoţ periculos, în ‘Avalanşa’.


Sora Jackie – Sezonul 2
Episoade în premieră: În fiecare vineri de la ora 22:00, până pe 22 iulie

O comedie dramatică derulată în New York, cu Edie Falco în rolul lui Jackie Peyton, o asistentă medicală devotată de la Urgenţă, care se luptă să îşi găsească timp şi pentru slujbă, şi pentru familie. Dacă viaţa de acasă este complicată de dorinţe complexe, nici viaţa ei profesională nu e mai simplă, aducându-i doctori fustangii, ore lungi de muncă, un sistem de sănătate care nu funcţionează bine şi studenţi care au cu toţii nevoie de atenţia ei.

Las Vegas – Sezonul 5
Episoade în premieră: Între 4 şi 25 iulie, de luni până vineri, de la ora 17:00

Un serial cu stil, cu James Caan în rolul lui Ed Deline, şeful pazei unuia dintre cele mai mari cazinouri şi hoteluri din Las Vegas, fost director de contraspionaj pentru CIA. Împreună cu protejatul lui, Danny (Josh Duhamel), el se confruntă cu tot felul de probleme, de la trişori la masa de joc şi ghinioane costisitoare până la cazinouri rivale care le fură clienţii cu mulţi bani. Alături de Danny apar Mary, o veche prietenă a lui; Mike, valetul atotştiutor; Nessa, frumoasa şefă a angajaţilor de la mesele de joc; şi Samantha, o fostă rivală.


CSI: Miami - Sezonul 3
Episoade în premieră: Câte două episoade în fiecare miercuri de la ora 21:00, până pe 6 iulie


Locotenentul Horatio Caine (David Caruso), fost detectiv al Departamentului Omucideri, conduce un grup de investigatori care rezolvă cazuri de crimă în zona umedă şi tropicală din jurul oraşului Miami, în Florida. Alături de el lucrează Calleigh Duquesne (Emily Procter), Eric Delko (Adam Rodriguez) şi medicul legist Alexx Woods (Khandi Alexander), care nu acceptă niciodată jumătăţi de măsură. Echipa lui Caine soseşte la locul crimelor comise în Miami, rezolvând fiecare caz ajutată de cele mai recente tehnologii, dar şi de priceperea detectivilor săi.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE