Pages

Ritualuri corporale after sun de la Jericho Cosmetics!



Pentru multe dintre noi vara este sinonima cu marea si cu bronzul la vedere. Iubim vara pentru razele de soare sclipitoare, pentru pielea ca de ciocolata, pentru multitudinea de culori si de nuanţe. Un bronz sanatos înseamna si o piele sanatoasa. Produsele Jericho te ajuta sa te bronzezi sanatos si te protejeaza de efectele UVA si UVB datorita complexului unic de saruri si minerale extrase din Marea Moarta.  

Crema after-sun cu alge marine
Crema-tratament t ajuta la hidratarea si calmarea epidermei dupa expunerea la soare. Este ideala pentru cei care au suferit arsuri solare sau expunere exagerata la caldura, dar poate fi folosita cu succes si pentru tratarea iritaţiilor produse de muscaturile insectelor. Orice semn de roseaţa va disparea, lasand loc doar senzaţiei de racorire. Amestecul de uleiuri si apa, vitamine solubile (A, E, B5), combinate cu acizi grasi esentiali, curata si purifica pielea. Crema conţine extract de aloe si alge, ulei de Jojoba, alaturi de saruri si minerale de la Marea Moarta. Se aplica din belsug pe zonele afectate, timp de 15-20 minute, dupa care se curata cu un servetel umed fara a se clati. Recomandam folosirea în paralel cu Sapunul si Masca cu Alge Jericho.

Crema pentru corectarea petelor
Pentru cei care se confrunta cu depigmentare cauzata de sensibilitatea la razele soarelui, aceasta crema corecteaza, albeste si catifeleaza pielea pentru a-i oferi fermitate. De asemenea, reduce petele, pistruii sau hiperpigmentatia care pot aparea de la o expunere prelungita la soare. Crema contine un complex avansat de componente revitalizante si de vitamine care actioneaza asupra tenului si a zonei gatului. Pentru rezultate optime, crema nu se va aplica pe o durata mai mare de o luna.

Lotiune de corp cu miere si lapte
Rasfatul cu miere si lapte îi furnizeaza pielii substantele nutritive de care are nevoie. Lotiunea de Corp de la Jericho inmoaie si hidrateaza pielea sensibila afectata de soare prea puternic sau de vant. Mirosul delicat si delicios al Lotiunii de Corp cu Miere si Lapte o vor transforma în produsul preferat de îngrijire dupa plaja sau dupa o baie relaxanta!

Cosmeticele Jericho sunt prezente si în Romania,  pentru a va pune la dispoziţie unele dintre cele mai evoluate produse de îngrijire si tratament al corpului: cosmeticele de la Marea Moarta.  Formula unica a sarurilor si mineralelor de la Marea Moarta în combinaţie cu uleiuri si extracte naturale a dat nastere liniilor de cosmetice pentru îngrijire a pielii si parului, precum si produselor SPA. Specialistii Jericho au perfectat mineralele si extractele de plante existente în adancurile si în jurul Marii Moarte, folosind cea mai avansata tehnologie pentru efecte terapeutice depline. Cosmeticele nu conţin parabeni, sunt testate dermatologic si sunt 100% naturale.  Corporaţii precum Hilton International si Wella Cosmetics folosesc produsele Jericho.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE