Pages

Tendintele exotice fac furori in amenajarile moderne


Daca esti un adept al culorilor indraznete, cauta sa te inspiri din cultura si traditiile orientale. Peretii pictati in fuchsia, orange sau visiniu, specifici Indiei de Est, fac acum furori in toata lumea, fiind cea mai in voga tendinta din 2011. Mobilierul din lemn masiv, cu sculpturi, picturi manuale si taieturi complicate se potriveste perfect acestui decor, asa cum foarte importante sunt si cortinele matasoase prinse de pereti. 

Plantele si florile alese cu grija, pot fi detalii pe masura ambientului: exotice, colorate si proaspete. Brandurile si colectiile propuse de Galeriile Noblesse te pot propulsa in decoruri romantice si totodata intrigante. Aerul unui teritoriu strain, misterul si aventura se vor instala chiar la tine acasa. Cum detaliile fac diferenta in orice amenajare de interior, incearca sa pastrezi autenticitatea locurilor pe care le admiri. Astfel, ideal ar fi sa alegi esente de lemn exotic sau impletituri din fibre vegetale, precum bambus, rattan sau zambila de apa, materiale textile organice si decoratiuni traditionale.  

Imaginea pe care o transmite ambientul in care iti primesti prietenii, vorbeste despre preferintele si personalitatea ta. Alegerea unui mobilier pentru dormitor din colectiile cu influente exotice recomandate de Galeriile Noblesse pot transpune in interioarele moderne decupaje safari, misterul tinuturilor marocane sau indiene, precum si exotismul junglei. Nuantele neutre, culorile pamantului, mult verde, albastru cobalt, khaki, baldachine si animal print-uri sunt doar cateva dintre trasaturile unui stil exotic. Acest stil pune la incercare creativitatea, astfel incat din multitudinea de elemente decorative sa alegi pe cele mai reprezentative: masti africane, sculpturi si margele eco, lampi de sticla, masute hexagonale si lumini suspendate din tavan. Detalii pe www.galeriilenoblesse.ro
 




0 Responses So Far:

PUBLICITATE