Pages

Cocktail saptamanal la Melia Grand Hermitage



Cea mai buna modalitatea de a raspunde nevoilor clientilor este sa-i cunosti. Tocmai acest lucru l-a avut in vedere managementul hotelului Melia Grand Hermitage, din Nisipurile de Aur. Incepand din acest an, in incinta hotelului se organizeaza saptamanal un cocktail party la care sunt invitati atat turistii cat si reprezentantii managementului.Astfel, turistii au sansa sa interactioneze cu persoane din echipa manageriala si sa transmita idei sau propuneri pentru optimizarea serviciilor. Din perspectiva echipei manageriale cocktail-urile sunt: “un instrument minunat prin care aflam cum se simt musafirii nostri si cu ajutorul caruia reusim sa le anticipam necesitatile.” Cocktail-urile au loc in fiecare zi de marti, de fiecare data in alta zona a complexului, pentru a da manifestarii un aer fresh si interesant.  

Melia Grand Hermitage se gaseste in statiunea bulgara Nisipurile de Aur si este cel mai mare hotel de 5 stele din Balcani. Parte a lantului hotelier Sol Melia, acesta se impune atat prin serviciile de lux cat si prin spectaculoasa arhitectura panoramica. Melia Grand Hermitage include 727 de camere cu vedere la mare precum si camere cu vedere la parc, 30 junior suite si un apartament Prezidential dispus pe 2 nivele. Gratie amplasarii spectaculoase, hotelul Melia Grand Hermitage ofera o vedere de ansamblu asupra marii, piscinei sau parcului rezervatiei naturale din apropiere.

Cei care trec pragul Melia Grand Hermitage au parte de serviciile de top Level, Presidential, Butler service, se bucura de bucataria gourmet prin intermediul celor 7 sapte restaurante pe care le au la dispozitie si pot lua parte la sesiunile de degustari de vinuri. Hotelul se bucura de facilitatile de clasa mondiala pe toate segmentele, incluzand si: centru SPA & fitness, boutique-uri chic, 11 sali de evenimente/banchet (cu dotari tehnice specifice), piscine semiolimpice interioare si exterioare.

Melia Grand Hermitage face parte din lanţul hotelier SOL Melia, al treilea din Europa si al treisprezecelea din lume. Acesta gestioneaza mai mult de 300 de hoteluri in 30 de tari  de pe cinci continente sub sapte branduri – Meliа Hotels & Resorts, ME prin Meliа, TRYP Hotels, Sol Hotels, Paradisus Resorts, Sol Meliа Vacation Club si Innside


0 Responses So Far:

PUBLICITATE