Pages

Clubul Equestria organizeaza Cupa Municipiului Bucuresti



Clubul de Echitatie Equestria, impreuna cu Federatia Ecvestra Romana si sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti, organizeaza in perioada 22-25 septembrie 2011 concursul de sarituri peste obstacole “Marele Premiu al Orasului Bucuresti”. Competitie cu mare traditie in Romania, concursul revine anul acesta in atentia iubitorilor de echitatie dupa patru ani de absenta, și se desfasoara la Baza Hipica “Equestria”, din Tancabesti, str Hipodromului FN, com.Snagov.

“Suntem mandri sa organizam aceasta competitie cu traditie in Romania. Marele Premiu al Bucurestiului este un concurs binecunoscut in randul iubitorilor de echitatie si am dorit sa-l readucem in actualitate si de asemenea sa-l facem cat mai cunoscut marelui public. Incercam cu fiecare concurs organizat de clubul nostru sa popularizam acest sport minunat si sa-l prezentam la cel mai inalt nivel.” - Dr. Ozana Moraru, proprietar Club Equestria. Competitia se realizeaza sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti, venind sa intregeasca actiunile si manifestari anuntate in cadrul Zilelor Orasului Bucuresti, editia 2011. La eveniment va fi prezent Primarul General al Capitalei, Prof.Dr.Sorin Oprescu, in calitate de Presedinte de Onoare al concursului, care va decerna castigatorului Cupa Municipiului Bucuresti. Festivitatea de premiere va avea loc sambata 24 septembrie 2011 ora 15:30. In concurs sunt inscrisi peste 110 de cai, cu calareti din Bucuresti si din alte orase din tara. Competitia reuneste atat sportivi profesionisti, cat si amatori, cai consacrati dar si cai debutanti si premii in valoare de 26.000 lei.
Spectacolul este deschis publicului larg. Clubul are amplasata o terasa exterioara cu vedere spre terenul exterior de unde se poate viziona concursul si o terasa interioara cu vedere spre terenul de incalzire al cailor. In total sunt disponibile 300 de locuri. Intrarea este libera. Pe parcursul competitiei, spectatorii vor avea ocazia sa viziteze cateva standuri, care aduc intr-un spatiu neconventional produse de bun gust si calitate: covoare orientale prezentate de Galeria Buhara, bijuterii de design Oxette, unelte de gradinarit Fiskars, degustari de vinuri si o expozitie de tablouri pe teme ecvestre. Cei mici vor putea sa vada mica ferma de animale domestice a Clubului Equestria, sau sa incerce cateva minute o plimbare pe unul din poneii clubului. De asemenea, tot pentru ei va fi organizata si o tombola, al carei castigator va primi din partea clubului un abonament de 10 lectii de calarie gratuite. Pentru ei, dar si pentru cei mari, dupa incheierea concursului, duminica se vor oferi lectii de echitatie, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati.

Despre Equestria:
Clubul Equestria a fost infiintat in anul 2010 de catre Dr.Ozana si Cristian Moraru. Este situat in zona Snagov, sat Tancabesti pe o suprafata de 2,5 hectare din care 1 hectar il reprezinta constructia clubului la sol. Clubul dispune de 50 de boxe pentru cai, 40 dintre ele avand acces direct in padocurile exterioare individuale, dusuri cu apa calda si rece pentru cai, adapatori automate si doua solarii si este singura baza ecvestra din tara amenajata la standarde internationale pentru concursuri de calarie.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE