Pages

Forumul Economic 2011 Confindustria Romania


Vineri, 16 septembrie, la Bucuresti in cadrului Hotelului Hilton, a avut loc FORUMUL ECONOMIC 2011 - “Italia internationala in Romania, perspective si oportunitati”, forumul economic anual al Patronatului CONFINDUSTRIA ROMANIA, un prilej important de confruntare pe teme macroeconomice.
FORUMUL ECONOMIC reprezinta intalnirea anuala economico-financiara, adresata societatilor, care reuneste comunitatea de afaceri din Romania, Institutiile, patronatele, asociatiile, Institutiile locale si firmele asociate ale patronatului Confindustria Romania. Publicul a fost alcatuit din aproape 300 de participanti printre care: Autoritati locale, reprezentanti ai diferitelor societati,  Institutii,  invitati de seama. Editia din acest an a Forumului Economic al patronatului Confindustria Romania a avut privilegiul de a primi vizita extraordinara a Presedintelui Republicii Italiene, Giorgio Napolitano, care a salutat comunitatea italiana de afaceri in Romania.
Evenimentul s-a bucurat si de prezenta unor invitati romani de prestigiu: Mircea Geoana – Presedintele Senatului, Karoly Borbely – Secretar de stat in Ministerul Economiei care a vorbit despre “Analiza previziunilor referitoare la evolutia economiei romanesti in 2011”; Valentin Lazea economistul sef al BNR care a vorbit despre “Ce instrumente adopta BNR pentru a evita situatiile de criza financiara”; Dan Lazar, secretar de stat in Ministerul Finantelor din Romania.
Alte argumente abordate in cadrul Forumului Economic din acest an al Confindustria Romania au fost: scenarii economice si oportunitati pentru IMM-urile din Romania; transfer pricing-ul si analiza problemelor pe care le intampina societatile- “Introducere in normele legislative din Italia si Romania in ceea ce priveste transfer pricing-ul”; Analiza Transfer Pricing-ului: politica de aplicare a normelor  in ceea ce priveste transfer pricing-ul  in Romania si aspecte relevante in verificari”; “Colaborarea dintre Italia si Romania  in ceea ce priveste modificarile asupra preturilor de transfer”. Intalnirea economica a fost deschisa si incheiata de discursul Presedintelui Confindustria Romania, Luca Serena.




0 Responses So Far:

PUBLICITATE