Pages

Beauty Sense, primul salon de infrumusetare exclusiv la domiciliul clientului!



Timpul este dusmanul numarul 1 al femeilor. Zi de zi, tot mai multe femei ignora saloanele de infrumusetare, lasandu-se prada unei vieti agitate si obositoare. Specialistii in frumusete au declarat razboi timpului, venind in ajutorul femeilor foarte ocupate, pentru care timpul este pretios. Beauty Sense schimba regulile saloanelor de infrumusetare, prin lansarea unui nou concept de servicii la domiciliul clientului!
Nu conteaza adresa, nu conteaza ora si nici numarul de solicitari. De astazi, specialistii Beauty Sense isi fac programul in functie de fiecare solicitare. Beauty Sense e diferit de orice alt salon la care ai fost pana acum! Specialistii salonului de frumusete te ajuta sa fii cat mai frumoasa, sa arati mereu impecabil si faci orice iti propui. Orice femeie merita sa-si acorde cateva clipe de rasfat si Beauty Sense stie cel mai bine cata incredere si siguranta iti poate oferi o schimbare de look. Serviciile Beauty Sense de infrumusetare se adapteaza si ele unui ritm de viata nebun, programul este flexibil si specialistii sunt mereu pregatiti pentru orice interventie, indiferent daca vrei o manichiura sau pedichiura inainte de o conferinta sau un machiaj inainte de a pleca la petrecere.

„Noi venim „inarmati" cu toate cele necesare, inclusiv pentru: tuns, pensat, epilat, machiat etc. Avem avantajul de a oferi servicii de calitate intr-un mediu relaxat pentru clientul nostru, indiferent daca acesta se pregateste pentru un eveniment in familie, botez, nunta, serata, teatru, film si multe altele ocazii speciale. Cele mai noi tendinte in materie de moda, machiaj si cosmetica, sfaturi pentru ingrijire si tot ce ai nevoie pentru a-ti pastra frumusetea in fiecare zi, poti obtine de la specialistii Beauty Sense!” declara managerul salonului, Sabina Stroescu. Cu atat mai mult, acum in prag de sarbatori trebuie sa te simti speciala, iar Beauty Sense s-a gandit deja la asta. Nu trebuie decat sa intri pe www.salonacasa.ro si sa descoperi ofertele speciale puse la dispozitia ta.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE