Pages

Intampina sarbatorile cu un zambet mai stralucitor!



In fiecare an, perioada sarbatorilor devine momentul cheie in care vrei sa arati perfect. Asadar, incepi cautarea rochiei ideale, muncesti din greu pentru a avea o silueta de invidiat si planifici strategic un make-up care sa te puna si mai mult in valoare. Cu siguranta nu o sa-ti lipseasca rujul rosu, un must have al sezonului, pentru un zambet demn de Hollywood.
Asadar, e timpul sa faci cunostinta cu un produs revolutionar pe piata romaneasca. Este vorba despre kit-urile de albire a dintilor Crest Whitestrips, pe care le poti gasi exclusiv pe www.albirea-dintilor.com, un produs cu ajutorul caruia poti sa-ti albesti dintii chiar la tine acasa intr-un timp record, de numai 3 zile! Crest Whitestrips sunt plasturi subtiri si flexibili acoperiti cu gel de albire pe baza de peroxid. Conceputi sa se conformeze formei dintilor, acestia functioneaza prin pastrarea gelului de albire pe dinti pentru a patrunde in zona de formare a petelor si sub smalt, pentru a albi vizibil dintii. Fiind foarte usor de folosit, poti sa-ti albesti dintii acasa, la birou sau oricand ai 30 de minute libere. Primele rezultate vor aparea dupa doar 3 zile, iar rezultatele complete apar in 10 zile. Crest Whitestrips se bucura deja de o popularitate foarte mare atat in America, cat si in Europa, fiind cel mai vandut produs destinat albirii dintilor. 

Numarul 1 in lume, aceste produse special concepute pentru albirea dintilor, sunt recomandate de catre medicii stomatologi din intreaga lume si nu prezinta nici un risc pentru smaltul dintilor. Cu sute de mii de clienti multumiti si recomandarea tuturor medicilor stomatologi, acesta este alegerea perfecta pentru un zambet stralucitor. Formula unica iti va albi dintii in doar cateva zile, fara sa puna in pericol smaltul. Compozitia benzilor de albire Crest Whitestrips este aceeasi cu cea folosita de medicii stomatologi, si nu numai ca albeste dintii, dar ii protejeaza si de depunerile de piatra (tartru). Site-ul www.albirea-dintilor.com iti ofera rezultate garantate si livrarea GRATUITA a oricarui produs. Mai mult decat atat, iti ofera banii inapoi daca nu sunteti multumiti de rezultate. 


0 Responses So Far:

PUBLICITATE