Pages

De 8 Martie, uita de spalatul vaselor si petrece mai mult timp cu cei dragi



Bosch Electrocasnice a lansat campania ‘’De 8 Martie, uita de spalatul vaselor si petrece mai mult timp cu cei dragi’’, care se va incheia in data de 15 martie. Actiunea, menita sa promoveze avantajele masinilor de spalat vase si sa usureze viata clientilor Bosch, recompenseaza cu un set de produse Finish toate persoanele care cumpara orice masina de spalat vase Bosch.
Setul contine 14 tablete All in 1, o solutie pentru curatat si un odorizant pentru masina de spalat vase. Lista magazinelor participante la campanie se afla pe site-ul www.bosch-home.ro.

Printre avantajele masinilor de spalat vase se numara economia de timp, scaderea costurilor, diminuarea consumului de apa, micsorarea facturii de electricitate, eliminarea efortului de a spala vasele manual, dar si asigurarea unei igiene superioare. Masina de spalat vase Bosch ofera unei familii de 4 persoane, de exemplu, cu pâna la 45 de minute mai mult timp liber intr-o zi, adica 23 de zile libere intr-un an. Un alt avantaj al masinilor de spalat vase este economia de bani. Majoritatea oamenilor cred ca este mult mai ieftin sa speli vasele cu mâna, dar un calcul efectuat de specialistii Bosch arata faptul ca economia care se face de fapt folosind masinile de spalat vase Bosch este mare. Astfel, economia de apa este egala cu cinci dusuri gratuite intr-o saptamâna, iar economia de energie echivaleaza cu alimentarea gratuita cu energie electrica a unei combine frigorifice timp de 1 an de zile. In plus, spalatul vaselor utilizând masina de spalat vase are loc in mod igienic, pentru ca exista posibilitatea de a seta temperatura corespunzatoare in functie de gradul de murdarie al vaselor.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE