Pages

Donna Medical Center lanseaza Martisorul pentru sanatate!



Pentru a sarbatori Luna Femeii, Donna Medical Center lanseaza doua Martisoare, mai putin conventionale, prin care fiecare isi poate arata dragostea fata de femeia importanta din viata sa. Fie ca este vorba despre mama, bunica, fiica, sora, sotia sau prietena voastra, acest martisor cu siguranta este o dovada de iubire si de grija! Martisorul  are forma unui voucher cadou care contine servicii medicale dedicate femeilor.
Voucherul este disponibil in doua variante: Donna 40 Plus si Donna 20 Plus, serviciile continute fiind in conformitate cu vârsta femeii care urmeaza sa primeasca cadoul. Voucherul Donna 20 Plus contine o consultatie ginecologica, un test Babes-Papanicolau, o ecografie mamara bilaterala si o ecografie abdominala, iar voucherului Donna 40 Plus i se adauga o mamografie bilaterala. Voucherele vor fi valabile in perioada 1-31 martie 2012 şi vor fi insoţite şi de alte surprize.

In experienta mea ca medic m-am intalnit de nenumarate ori cu situatia in care pacientele doreau sa  le faca cadou mamelor lor  un pachet de investigatii medicale, iar acum am conceput un produs special pentru acest scop. Am considerat oportuna lansarea pe piata in luna Martie a voucherelor cadou pentru a veni in intampinarea fiicelor, mamelor, sotilor sau a fiilor, cu un cadou care sa poata fi oferit din suflet si care sa reprezinte grija pentru ele. Din pacate, datorita vietii agitate, femeile se neglijeaza si uita importanta unui control medical anual specific feminin, care in unele cazuri se dovedeste salvator. Ne dorim ca aceste doua produse, Donna 40 Plus si Donna 20 Plus sa fie considerate cadouri potrivite pentru aceasta sarbatoare si sa fie oferite deopotriva de femei si de barbati.”a declarat dr. Elena Claudia Teodorescu, manager Donna Medical Center, doctor in medicina si Membru fondator al Societaţii de Imagistica Sânului din România.

Cele doua produse Donna 40 Plus si Donna 20 Plus pot fi cumparate din sediul clinicii Donna Medical Center sau pot fi comandate prin curier cu livrare in 24 de ore, printr-un telefon prealabil la numarul de telefon al clinicii: 021 2523232; 021 2523233, prin comanda on-line la sectiunea Programari (http://www.donna-medicalcenter.ro/) sau prin email la adresa office@donna-medicalcenter.ro. Preturile celor doua produse sunt de 350 lei pentru Donna 20 Plus respectiv 450 lei pentru Donna 40 Plus, pret mult mai avantajos decât daca serviciile ar fi fost achizitionate separat, clientii putand sa beneficieze astfel de un avantaj de 40%. 



0 Responses So Far:

PUBLICITATE