Pages

Noua gama Dove Purely Pampering - o piele mai rasfatata


Dove stie ca frumusetea adevarata incepe cu o piele sanatoasa si catifelata pe care orice femeie o poate obtine printr-un ritual de ingrijire zilnica. Si pentru ca ingrijirea pielii tale sa devina un rasfat desavarsit, incearca noua gama Dove Purely Pampering -  sapun-crema si geluri de dus cu ingrediente naturale si parfumuri delicioase!
Noua gama Dove Purely Pampering asigura o experienţa senzoriala unica, gratie ingredientelor şi parfumurilor deosebite, precum si o îngrijire superioara a pielii datorita tehnologiilor inovatoare precum Nutrium MoistureTM din gelurile de dus si ¼ crema hidratanta din sapunul-crema Dove.  Pentru o senzatie placuta de echilibru, incearca noul gel de dus Dove Purely Pampering Shea Butter & Warm Vanilla.  Datorita tehnologiei Nutrium MoistureTM, noul gel de dus Dove Purely Pampering Shea Butter & Warm Vanilla lasa pielea hidratata si matasoasa la atingere, in timp ce aromele calde de vanilie si unt de shea, iti invaluie corpul.

Sapunul-crema Dove Purely Pampering Shea Butter & Warm Vanilla cu 1/4 crema hidratanta, imbogatita cu unt de shea si parfum placut de vanilie, curata delicat pielea lasand-o fina, catifelata si discret parfumata.

Gelul de dus Dove Purely Pampering Coconut Milk & Jasmine Petals  ofera pielii tale hidratare si te invaluie intr-un nor pufos de spuma cremoasa care iti lasa o senzatie reconfortanta. Parfumul fin cu extract de iasomie te invaluie in timp ce faci dus si iti inspira o stare placuta de relaxare.

Gelul de dus Dove Purely Pampering Almond Cream & Hibiscus hidrateaza si hraneste pielea in profunzime, in timp ce aromele relaxante de hibiscus si migdale iti confera o stare de bine.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE