Pages

Bijuteriile Sabion au dat stralucire vedetelor la Gala Premiilor Gopo


Seara de 26 martie 2012, la cea de a sasea editie a Premiilor Gopo, actritele nominalizate si invitatele la eveniment au combinat tinutele elegante cu accesorii pe masura, oferite de Casa de Bijuterii Sabion. Valoarea bijuteriilor Sabion purtate in cadrul Galei a fost de peste 550.000 euro.

Fiind un eveniment de referinta pentru industria cinematografica din Romania, Gala Premiilor Gopo a reprezentat un bun prilej de intalnire pentru oamenii din lumea filmului, dar si o ocazie pentru actrite si invitatele lor sa isi etaleze elegantele tinute. Aceste tinute deosebite au fost accesorizate cu bijuterii lucrate manual, bijutierii Sabion folosind 5.052 de diamante pentru realizarea lor. Ada Condeescu, nominalizata la categoria Cea mai buna actrita intr-un rol principal, a fost una  dintre cele mai spectaculoase aparitii ale serii. Ea a ales o pereche de cercei Sabion, din aur rose de 18 karate in combinatie cu diamante coniac. Nu mai putin de 146 de diamante au fost batute pe bijuteria aleasa de tanara actrita, pretul ei fiind de peste 11.000 euro.

Jojo, actrita cunoscuta atat pentru colaborarea sa cu grupul Divertis, cat si pentru numeroase roluri in filme de succes precum Poker sau Ultimul corupt din Romania, si-a facut aparitia intr-o tinuta retro extrem de apreciata, accesorizata cu o pereche de cercei cu diamante si un inel, de asemenea, cu diamante.

Una dintre cele mai cunoscute vedete Acasa TV, Diana Dumitrescu, si-a accesorizat tinuta semnata Florentina Stoenescu cu un set de cercei si inel cu diamante si rhodium negru in forma de trandafiri. Bijuteriile alese au avut 994 de diamante in greutate de peste 9 carate si o valoare care se apropie de 30.000 euro. Vedeta Trustului PRO, Dana Rogoz, a adaugat la tinuta sa nu mai putin de 484 pe diamante purtate sub forma unei perechi de cercei si a unui inel al carui pret depaseste suma de 12.500 euro. Controversatul fashion editor Iulia Albu a purtat in seara decernarii Premiilor Gopo cercei Sabion cu diamante in diverse forme. Bijuteria, realizata in aur alb de 18 karate are montate nu mai putin de 142 de diamante, iar pretul sau este de peste 36.000 de euro.

Actrita Ioana Blaj a mers si ea pe clasicele diamante, purtand pe covorul rosu un inel din aur alb cu ametist si diamante si cercei cu diamante de aproape 6.000 euro. De splendoarea si stralucirea bijuteriilor Sabion a fost cucerita si actrita Gabriela Popescu care a purtat un inel cu safire si o pereche de cercei tip lacrima cu 210 diamante, din aur alb, in valoare de peste 12.500 euro. Simona Stoicescu, actrita nominalizata la sectiunea Cea mai buna actrita in rol secundar si-a nuantat tinuta cu un set de chihlimbar, inel, lantisor cu pandant si bratara. A fost una dintre cele mai indraznete alegeri si cu siguranta a reprezentat pata de culoare a evenimentului. Luiza Parvu, regizoare nominalizata la categoria tanara speranta, a ales sa adauge vestimentatiei sale un plus de eleganta optand pentru un lantisor cu pandant din onix negru, asortat cu cercei si inel utilizand aceeasi piatra naturala. Actrita Irina Saulescu a purtat in seara de Gala un accesoriu cu un inel cu diamante princess. Actrita Ozana Oancea Stana a optat tot pentru diamante, peste 250 de diamante intr-un inel si o pereche de cercei din aur alb. Actrita Rodica Lazar a ales sa poarte bijuterii de peste 6.000 euro intr-un mic set chic din aur alb si diamante. Adina Alexandra Ursache, a ales ceva cu adevarat deosebit. Piatra lunii, in greutate totala de peste 42 de carate si diamante. Pretul bijuteriei a fost de 13.800 euro. Accesorizand actritele si invitatele lor, bijuteriile Sabion au oferit un plus de stralucire Galei Premiilor Gopo, fiind alaturi de castigatori si nominalizati in drumul pe covorul rosu si in lumina blitz-urilor.



Povestea brandului Sabion a inceput in 1998, cand fondatorul companiei, Claudiu Bologa, provenind dintr-o familie care nu era straina de domeniul prelucrarii bijuteriilor, a lansat aceasta afacere de familie prin deschiderea a doua magazine in Targu Mures. O mare parte din renumele pe care il are astazi Sabion se datoreaza bijutierilor care isi desfasoara activitatea in cadrul Atelierelor de Creatie din Targu Mures, care transforma, cu maiestrie, aurul, tantalul si prietrele pretioase in bijuterii

In prezent, Casa de Bijuterii Sabion detine 14 magazine si o galerie, in Cocor, locatie care a fost aleasa cel mai frumos magazin din lume dintr-un centru comercial in cadrul competitiei ARE Design Awards prezentata de Association for Retail Environments (ARE), care recompenseaza anual cele mai bune concepte in materie de design din domeniul retailului.




0 Responses So Far:

PUBLICITATE