Pages

Clubul de echitatie Equestria ofera promotii generoase



Dupa o iarna dificila, Clubul Equestria demareaza in forta sezonul de primavara, atat cu promotii speciale pentru cei mai fideli clienti cat și cu diversificarea activitatilor ecvestre și campestre de sezon. Clubul a pregatit oferte speciale pentru iubitorii sportului nobil, dornici sa-și perfectioneze abilitatile de echitatie, dar și sa se bucure in tihna de binefacerile peisajului, in compania cailor preferati.

Toti elevii școlii de echitatie a clubului din zona Snagov, sat Tancabești pot beneficia de abonamente de 10 lectii de calarie, care, pe langa o reducere a pretului de 10% per lectie, includ și un bonus: o a 11-a lectie gratuita. In plus, la doua abonamente succesive, elevii Școlii de Echitatie Equestria au reducere de 10% la orice produs din ofertantul magazin cu produse de echitatie din incinta complexului de agrement de la Tancabești. De asemenea, o data cu venirea primaverii, clubul a reluat antrenamentele in aer liber, dar a redeschis și sezonul la plimbari calare, pentru elevii amatori sa se bucure de vremea buna si de farmecul peisajului natural din imprejurimile clubului Euqestria.

In pregatirea sezonului competitional 2012, Clubul Equestria a avut recent un invitat de marca, dl. Volker Wulff, care conduce o importanta companie de organizari de concursuri ecvestre din Germania, En Garde Marketing GmbH, cu o  experienta incontestabila in intreaga Europa și nu numai. Astfel, in ultimii 20 de ani, Volker Wulff a fost organizator sau co-organizator al unora din cele mai importante competitii de echitatie: finalele Cupei Mondiale de sarituri, FEI World Cup: 2002 Leipzig – Germania, 2006 Kuala Lumpur – Malayezia și finala din 2011, care a avut loc la Leipzig. Din anul 2000 este organizatorul faimosului Derby de la Hamburg (concurs cu o vechime de peste 90 de ani), impreuna și cu etapa de la Hamburg a celebrului Global Champions Tour – cel mai bine premiat turneu de echitatie din lume. “Recent, am avut ca oaspete un profesionist important pentru a reuși ceea ce dorim sa realizam la clubul nostru in viitorul, speram, apropiat: este vorba de dl. Volker Wulff și colaboratorii sai. Cartea sa de vizita impresionanta ne face sa fim mandri de oaspetii noștri și de intentia lor de a ne ajuta in realizarea și organizarea concursurilor internationale de echitatie, urmatorul obiectiv declarat al Clubului Equestria. Suntem convinși ca vom reusi, astfel incat sa putem oferi și sportivilor și publicului romanesc concursuri internationale de mare calitate și anvergura”, a declarat dr. Ozana Moraru, proprietara clubului.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE