Pages

Italieni in strainatate, dar cu sufletul alaturi de cei din tara



Vorbim despre o actiune concreta din Romania adresata locuitorilor din Emilia Romagna afectati de cutremur. Confindustria Romania a decis sa sprijine in mod activ demersul laudabil initiat de CONFINDUSTRIA, Confederatia Generala Italiana a Muncii (Cgil), Confederatia Italiana a Sindicatelor de Muncitori (Cisl) si Uniunea Italiana a Muncii (Uil), in favoarea populatiei, a muncitorilor si a sistemelor productive din regiunea Emilia Romagna si din Provincia Mantova, afectate recent de cutremurul devastator.

"Actiunea de ajutorare a persoanelor care au suferit in urma violentei cutremurului este o datorie indispensabila, nu putem sa ramanem indiferenti gandindu-ne la populatie si la colegii intreprinzatori din Italia, care au suferit daune serioase si in unele cazuri si-au pierdut chiar viata", declara Luca Serena, Presedinte Confindustria Romania."Pe 28 iunie mandatul meu ia sfarsit si sunt fericit ca am putut coordona aceasta ultima actiune de solidaritate. Confindustria Romania a fost mereu, si va fi si pe viitor sensibila la actiunile de sprijinire a "categoriilor defavorizate" ale populatiei, in Romania dar si in Italia", a incheiat Serena. 

Confindustria Romania a hotarat sa demonstreze in mod concret apropierea de persoanele afectate de un eveniment atat de neprevazut si devastator obtinand, din partea propriilor asociati, profesionalismul si disponibilitatea pentru a initia imediat o actiune concreta de ajutorare, din Romania. Responsabilitatea sociala a Confindustria Romania si a asociatilor sai, alaturi de capacitatea extraordinara a face sistem si in strainatate, au permis institutiei Confindustria Romania sa actioneze intr-un timp destul de scurt. "Astazi Italia trebuie sa faca fata unei noi incercari, desigur foarte dure, dar este o tara care stie sa reactioneze si sa recontruiasca. In zonele afectate de cutremur sunt si multi cetateni romani care astazi traiesc si contribuie prin munca lor la dezvoltarea Italiei. Gandurile si actiunile noastre sunt indreptate si catre acestia", afirma Carlo Longo, Vicepresedinte Confindustria Romania. 

Contributia Confindustria Romania consta in lansarea unei campanii publicitare, cu spoturi, in vederea sprijinirii strangerii de fonduri organizate in Italia de catre Confindustria, Cgil, Cisl si Uil. Spatiile tv au fost oferite de catre SC CASAMIATV SRL, societate asociata la Confindustria Romania, printr-o importanta acoperire tv in numeroase regiuni din Italia, ce se poate receptionata prin sistem digital terestru, si poate fi receptionata de circa 24 milioane de telespectatori din Italia. In cadrul acestui spatiu tv vor fi gazduite peste 2.000 spoturi cu o durata de 1 minut fiecare, care vor promova campania de strangere de fonduri initiata de Confindustria, Cgil, Cisl si Uil. Productia executiva a campaniei tv apartine societatii ADV Communication, societate afiliata si birou de presa al Confindustria Romania. 

ADV Communication a fost si cea care a prezentat proiectul in Italia, Confindustriei si Sistemului de Sindicate Italiene alcatuit din Confederatia Generala Italiana a Muncii (Cgil), din Confederatia Italiana a Sindicatelor de Muncitori (Cisl) si din Uniunea Italiana a Muncii (Uil), pentru a garanta respectarea procedurilor necesare in vederea obtinerii autorizatiilor din partea acestora pentru transmiterea spoturilor.

Reteaua TV CasaMia TV in Italia este alcatuita din:
CasaMiaTV Piemonte LCN638
CasaMiaTV Lombardia LCN271
CasaMiaTV Veneto LCN689
CasaMiaTV Trentino Alto Adige LCN689
CasaMiaTV Friuli Venezia Giulia LCN689
CasaMiaTV Lazio LCN117
Rete 7 Piemonte
Videonord Piemonte e Valle d'aosta,
Videostar Lombardia LCN90
Videostar Lombardia LCN91
Antenna Tre Nord Est Veneto LCN13,
Antenna Tre Nord Est Trentino LCN16,
Antenna Tre Nord Est Friuli LCN17,
Teleambiente Lazio

Spotul poate fi vizionat in premiera la urmatoarea adresa:


0 Responses So Far:

PUBLICITATE