Pages

Cel mai tanar ponei din familia Equestria isi cauta nas!



Clubul de echitatie Equestria din Tancebsti (Snagov) si-a largit familia, luna trecuta, cu un nou si foarte important membru. Mezinul rasfatat de toata lumea e un micut ponei zambaret, un adevarat magnet pentru copiii care vin sa il viziteze.
Parintii nazdravanului sunt atat de fericiti incat au uimit pe toata lumea cu veselia pe care o afiseaza de cand micutul zambaret s-a alaturat familiei. Jucaus din fire, micutul ar vrea sa isi faca cat mai multi prieteni, dar inca nu stie cum sa se prezinte. 


Nasterea lui a generat un entuziasm atat de mare, incat proprietarii inca nu au putut gasi un nume destul de simpatic precum calutul in miniatura. De aceea, reprezentantii Clubului Equestria lanseaza un concurs inedit tuturor iubitorilor de animalute, care sunt invitati sa vina cu propuneri pentru alegerea celui mai potrivit nume pentru ponei. 

Castigatorul va fi declarat in mod oficial nasul micutului si va beneficia de doua bilete la Salonul Calului, eveniment-premiera in Romania, desfasurat in perioada 22-29 septembrie, la sediul Equestria din Tancabesti (DN1), unde il va putea cunoaste personal pe cel mic si pe familia sa. Pentru inspiratie, iata si o poza cu simpaticul ponei alaturi de mamica lui, cocheta Minnie. Micutul zambaret asteapta cu nerabdare sa fie botezat! Toti cei care vor sa participe la concurs o pot face trimitand un email la adresa tudor.topor@equestria.ro sau direct pe pagina de Facebook a Clubului Equestria, unde pot viziona imagini in premiera cu familia de ponei!



0 Responses So Far:

PUBLICITATE