Pages

Colectia ACOUSTIC COLORS by GIVENCHY



O cutie muzicala cautand armonia perfecta intre culoare, sunet si emotie. O creatie metalica si feminina, cu un finisaj perlat, aflata mereu in miscare. Siliconul confera texturii o fixare deosebita, in acelasi timp permitand particulelor sale iridiscente sa ramana la suprafata. Lumina se joaca pe pleoape, creand un efect de apa alba.
Ochii sunt delicat luminati. Prisma este compusa din negru opac, roz-pruna perlat, castaniu inghetat si lumina aurie – patru culori incantatoare ce contin o multitudine de particule mari, stralucitoare, pentru o privire electrizanta. Vibratia optica dezvaluita la deschiderea cutiei de colectie face referire la Vasarely, un artist  care a experimentat  iluziile formelor, miscarilor si sunetelor. Cu un design in spiritul Couture, cutia este ornata cu un material negru elegant si luminos, impodobit cu paiete. Cu alte cuvinte: Le Prisme Yeux Acoustic Quatuor
  
Le Prisme Visage – nuanta noua



Tenul este obsesia lui Nicolas Degennes. Pentru a permite notelor Acoustic Colors sa prinda viata, el si-a dorit un ten translucent. Delicatetea unei pagini albe inainte de a fi adusa la viata de imaginatia artistului. Un portativ ce urmeaza a fi compus in tonuri de roz – bej.

ROUGE INTERDIT SHINE ACOUSTIC WILD ROSE
Un ruj conceput in cautarea translucentei pentru a lasa particulele stralucitoare sa confere maximum de ritm luminii.


GELÉE D’INTERDIT ACOUSTIC WILD ROSE
Buzele canta slava luminii intr-o coreografie de roz si auriu perlate.

 
Vernis Please!
O nuanta de gri purpuriu care straluceste pentru a obtine un efect izbitor al mainilor. Folosita pentru prima data de Givenchy, de un maro-gri, substanta opalescenta dicroica de noua generatie produce o abundenta de reflectii in nuante albastrii.

Ce ar fi o orchestra fara instrumentele sale?
PHENOMEN’EYES EFFET EXTENSION No. 1 pentru gene alungite
MAGIC KAJAL No. 1 pentru o privire intensa, magnetica
ACTI’MINE ACTI PLUM No. 4 pentru a energiza tenurile lipsite de stralucire
MISTER LIGHT No. 2 pentru a ilumina si a netezi tenul
ECLAT MATISSIME No. 4 pentru a conferi tenului un aspect mat, 
dar radiant.
 
 
Gloss Revelateur de Liv - editii limitate
Nuantele ROSE RÉVÉLATEUR DE LIV si ale GLOSS RÉVÉLATEUR DE LIV sunt universale si adaptate la toate tonurile buzelor.




0 Responses So Far:

PUBLICITATE