Pages

Bun gust si savoare la GOOD TASTE of Bucharest




Delicatese fine si lucruri de bun gust recompun imaginea surprinzatoare a unui Bucuresti cosmopolit, plin de savoare si joie de vivre. Ultimele tendinte in designul pralinelor belgiene, noi cafele povestite, branzeturi complicate, dulceturi exasperant de elaborate, mezelicuri atinse de aerul caravanelor cu condimente indepartate, vinuri care se transforma in madlene ale sufletului, carti princeps cu idei exquisite, Inalta Arta a Trufelor, Jazzul nostrum cel de toate zilele si noptile, cusaturi cu aer german, pahare parisiene si furculite austriece, zborul albinei spre mierea parfumata, ..……idei, trairi, tuche, texturi, arome…..bun gust ,….GOOD TASTE of Bucharest, editia speciala 2012, World Trade Plaza, 13 -14 octombrie in acest an….

Suntem la inceputul unei noi ere in care – Food is the new Religion – si delicatesa pare a fi cheia de bolta a noului catehism, iar creatorii sai, sacerdotii plini de har.  Adeptii trufei, ai caviarului sau fromageriei par a fi mult mai autentici si mai implicati, trup si suflet… trairile sunt totale, iar dependenta ucigatoare.
Si pentru ca toate acestea se vor a fi asortate, chiar vor fi la GOOD TASTE of Bucharest cu un concert extraordinar de jazz live – Maria Raducanu si Pedro Negrescu (13 octombrie orele 16.00), zona de cooking haut gourmet – Truffart – preparate live cu trufa de padure de catre maestrii cu staif – David Contant, Razvan Cruceanu si Radu Popovici , lansarea unor delicatese noi, plus multe altele…

Bucurati-va de stralucirea acestor bijuterii haut gourmet, si nu numai, in cea mai importanta manifestare expozitionala a anului, GOOD TASTE of Bucharest- Salonul International de Delicatese la World Trade Plaza intre 13 si 14 octombrie.  Taste the good life!



0 Responses So Far:

PUBLICITATE