Pages

Nu-ti fie teama sa stralucesti toamna aceasta!




Dupa o vara colorata si excentrica, se pare ca toamna nu se lasa mai prejos, cu un look putin mai potolit, ce-i drept, si culori ceva mai boeme. Nu inseamna insa ca nu puteti intoarce privirile, iar ca sa faceti asta Dara’s Boutique vine cu cateva sfaturi in acest sens.

Renuntati la rochitele scurte si vaporoase pentru un stil ceva mai elegant, orientati-va catre rochiile peste genunchi sau lungi pana in pamant si ne concentrati-va pe cel mai nou element in materie de fashion din toamna aceasta: aplicatiile! Fie ca este vorba despre paiete, dantela sau diferite combinatii neobisnuite de materiale, aplicatiile sunt un must.  

 Dantela este unul dintre cele mai feminine si romantice trenduri, intotdeauna combinatia perfecta « sweet and sexy », asa ca nu ezita sa cauti in dulap cea mai draguta rochie si sa ii adaugi o aplicatie din dantela. Sau chiar mai bine, poti vizita Dara’s Boutique sa iti alegi tinuta perfecta pentru a fi la moda toamna aceasta!
La Dara’s Boutique gasesti si rochii mai indraznete, ce se joaca cu al doilea element-cheie al colectiei toamna-iarna 2012 – paietele. Dificil de combinat, insa cu un efect garantat, paietele nu sunt doar pentru tinutele de seara, ci pot fi acel ceva ce diferentiaza o tinuta banala de una chic!  Nu-ti fie teama sa incerci ceva nou, probeaza cele mai curajoase combinatii. Este de inteles cum acest stil usor incarcat poate parea dificil de ajustat unei tinut de zi sau a unui outfit business, insa solutia este pe cat se poate de simpla – incercati sa nu exagerati cu ornamentele si compensati printr-un look minimal. O rochita simpla, neutra, poate fi perfect accesorizata cu o brosa din dantela, paiete sau pietricele colorate – sau toate trei! – toamna aceasta se poarta suprapunerile de texturi, culori si materiale. De asemenea, o curea de talie extravaganta va completa perfect o tinuta banala de zi si va va inscrie cu siguranta in randul celor mai infocate fashioniste!
Scotociti prin dulapul cu haine si gasiti cea mai excentrica piesa vestimentara pe care o detineti – adaugati-o unei tinute simple si lasati-va admirate in drum catre Dara’s Boutique, unde va asteapta cele mai in voga rochite cu aplicatii din acest sezon, pentru un plus de inspiratie!


Despre Dara’s Boutique
Dara’s Boutique este un loc special creat pentru iubitoarele de rochii si nu numai. Adoram moda anilor ’50 si ’60, de inspiratie retro si vintage, cautam si iti aducem rochii unicat, de buna calitate si bine croite. Iti cream accesoriile, te consiliem, te aranjam si mai ales, avem rabdare cu tine sa gasesti ce ti se potriveste!


0 Responses So Far:

PUBLICITATE