Pages

Cognac Club Rémy Martin a lansat în premieră in Romania Cœur de Cognac


Rémy Martin, Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucuresti si Brands International au organizat, pe 28 februarie, o nouă intalnire Cognac Club Rémy Martin, primul Cognac Club din Romania special creat pentru pasionatii de coniac si de bun gust.
Pe parcursul serii, membrii Cognac Club Rémy Martin prezenti la eveniment au descoperit, alaturi de Ambasadorul International Rémy MartinPatrick Mariuz, dar si de alti invitati speciali, gustul excelentei conferit de multitudinea de arome fructate si de textura catifelata Rémy Martin Cœur de Cognac.

Odată cu aparitia Cœur de Cognac, rafinatele coniacuri nu mai sunt rezervate doar cunoscatorilor. Bautura Cœur de Cognac este dedicata barbatilor, femeilor, varstnicilor, dar si tinerilor in egala masura. Cu alte cuvinte, este un coniac in care accentul cade mai degraba pe gust, armonie si aroma decat pe criterii legate de varstă sau provenienta.


Ca de fiecare data, Executive Chef Henrik Sebok C.M.C. si Chef Catalin Scarlatescu au fost alaturi de iubitorii de coniac si au pregatit un meniu splecial. Cei prezenti la întalnirea Cognac Club Rémy Martin au avut posibilitatea sa descopere moduri de degustare si asocieri potrivite de meniu.
Degustarea a fost completata atat de aroma trabucurilor Magnum R, Gran Reserva si Opusx ale apreciatului brand Arturo Fuente, oferite de Brands International, cat si de sortimente variate ale cafelei Nespresso.

Cognac Club Rémy Martin consta intr-o serie de intalniri ce au loc in ultima joi a fiecarei luni, exceptand lunile ianuarie, iulie si august, dedicate consumatorilor si cunoscatorilor de coniac. Astfel, accesul la intalnirile Cognac Club se va face pe baza unui card de membru sau a unui voucher de intrare. Pentru mai multe detalii accesati site-ul Cognac Club.

O parte din taxa de membru Cognac Club Rémy Martin va fi donata catre fundatia „Noi Orizonturi – Familia”. Aceasta este o asociatie nonprofit din Romania, al carei scop principal este imbunatatirea calitatii vietii membrilor comunitatii.
Cognac Club Rémy Martin este locul potrivit pentru toti cei care isi doresc sa experimenteze ceva inedit in lumea coniacului, sa savureze un meniu preparat cu coniacul oferit spre degustare, sa descopere un trabuc care sa evidentieze aroma acestei bauturi si, nu in ultimul rand, sa se bucure de socializare cu alte persoane ce impartasesc aceleasi pasiuni.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE