Pages

Visconti lanseaza colectia de pantofi primavara-vara 2013




Odata cu primele raze de soare, a venit si momentul sa te decizi ce anume iti vei cumpara in materie de incaltaminte pentru sezonul cald. Visconti ti-a pregatit o colectie variata si cu personalitate, in care vei regasi cu usurinta principalele tendinte in materie de pantofi pentru 2013 
 
Varf ascutit
Pantofii cu varful ascutit sunt un must have in aceasta vara si trebuie sa profiti din plin de revenirea lor pe podiumurile de moda.  Mai mult ca oricand, trebuie sa iti evidentiezi feminitatea și eleganta cu pantofii Visconti.

Culori tari
Orice femeie isi dorește sa atraga privirile si sa inspire cat mai multa prospetime și culoare prin tinutele ei, iar pantofii in nuante puternice sunt cei mai potriviti. Visconti etaleaza o avalanșa de culori puternice care sa iti exprime personalitatea, de la tinutele de zi, pana la cele de seara.

Toc mediu
Anul acesta Visconti isi propune sa incurajeze sexul frumos prin modele de pantofi de zi in combinatii de culori și printuri atractive. Pantofii au toc mediu, sunt usor de purtat la serviciu si reprezinta acea  pata de culoare de care ai nevoie in tinutele de zi cu zi. 

Fundite si motive florale
Detaliile florale si funditele nu lipsesc nici primavara aceasta din colectia Visconti. Pentru un plus de feminitate și culoare, puteti opta pentru pantofi cu toc mediu in culori puternice sau balerini practici și comozi.

Platforme
Visconti va propune in continuare platforme comode și in culori intense. Talpa este cat mai creativa, cu imprimeuri florale sau motive geometrice, perfecte pentru a scoate o tinuta din anonimat.

Tocuri neconventionale
Daca v-ati saturat de tocurile cui, Visconti va propune atat tocurile groase simple, cat si in forme neconventionale. Astfel de modele sunt destul de comode si usor de purtat la serviciu.
 
Visconti – producator de incaltaminte
Visconti si-a lansat de curand noua colectie de pantofi primavara-vara 2013, o colectie adresata femeilor care debordeaza de eleganta si unicitate.
Produsele prezentate in articol pot fi achizitionate de pe site-ul www.viscontionline.ro
Visconti s-au impus inca din 1995 pe piata romaneasca, dar și in tari precum Franta, Anglia, Norvegia, Grecia, Belgia si Ungaria, prin confectionarea pantofilor exclusiv din piele naturala.
Pentru clientii exigenti, creativi si cu idei indraznete, Visconti  le ofera posibilitatea de a-si crea propriul model de pantofi, genti sau posete. 







0 Responses So Far:

PUBLICITATE