Pages

Slabeste natural si sanatos cu AyurSlim de la Himalaya


Accesul la tehnologie a insemnat si inseamna pentru noi atat un lucru bun, dar si unul rau. Daca in vremurile de demult mersul pe jos si activitatea zilnica erau esentiale pentru consumul de energie, azi, accesul la mijloace de transport moderne, alimentatia fast-food ce nu mai necesita preparare din partea noastra, ne priveaza de beneficiile pe care natura ni le ofera. Supraponderabilitatea ia cu asalt din ce in ce mai multe persoane, afectand nu numai persoanele in varsta, dar si copiii.

O alimentatie sanatoasa, mersul pe jos si activitatea fizica sunt esentiale pentru un corp armonios, dar si pentru sanatatea generala a organismului. Cum le poti imbunatati pe amandoua intr-un mod natural, fara ca organismul sa fie afectat? Compania Himalaya Drug aduce beneficiile Ayurveda, medicina clasica indiana, folosind cele mai inalte tehnologii, in viata haotica pe care o ducem cei mai multi dintre noi in ziua de azi.

Solutia cea mai buna pentru pierderea in greutate oferita de Himalaya este o combinatie echilibrata intre exercitiu fizic, regim alimentar si un adjuvant natural, Ayurslim. Obtinut din mai multe plante cu actiune complexa, Ayurslim are ca efect principal scaderea in greutate, prin urmatoarele actiuni:
- creste rata metabolica, prin urmare ajuta la arderea grasimilor si lipidelor din organism;
- inhiba producerea acizilor grasi in ficat si muschi, stopand astfel lipogeneza;
- reduce pofta de dulce si neutralizeaza excesul de zahar din organism;
reduce nivelul colesterolului si al trigliceridelor rsponsabile de declansarea obezitatii.

In aceasta primavara poti alege plantele recunoscute de mii de ani in prevenirea a numeroase afectiuni, intre care si supraponderabilitatea. Extractul din fructele si coaja arbustului Garcinia Cambogia, originar din sud-estul Asiei si Indiei, are capacitatea de a reduce nivelul zaharului din sange si grasimea din organism. Prezenta lui Balsamodendron mukul in Ayurslim regleaza producerea grasimilor, scade nivelul colesterolului si al trigliceridelor. Astfel, poti avea un corp armonios inainte de a merge la plaja alaturi de prieteni.

Ayurslim se administreaza numai la adulti, de doua ori pe zi, cate 2 capsule, inainte sau dupa mesele principale pentru o perioada de minim 3-6 luni. Efectul Ayurslim poate fi marit prin ingestia unei catitati de apa de 8-10 pahare de apa pe zi, prin consumul de fibre si eliminarea greasimilor si alcoolului din alimentatie.



Despre Ayurveda
Misterioasa Indie are multe comori, de la valea Gangelui la varfurile Himalayei, de la palatele din Agra pana la misterioasele cetati ale sudului. Si totusi, una dintre cele mai importante este, un sistem vechi, holistic de diagnoza si tratament ce foloseste plante in formule inedite, “Ayurveda”. O stiinta holistica, dar in primul rand botanica, care este practicata de peste 5000 de ani. Cuvantul Ayurveda isi are radacina in cuvintele sanscrite “Ayur” = “viata” si “Veda” = “cunoastere”; Literal, Ayurveda inseamna “Stiinta vietii”.

Folosind descoperirile de ultima ora si imbinand tehnologia cu sistemul traditional de medicina indiana – Ayurveda, cercetatori de la Himalaya au facut din acest brand un lider de piata, castigand increderea in intreaga lume. Consumatorii din peste 70 de tari se pot baza pe Himalaya in domeniul sanatatii si ingrijirii personale.




0 Responses So Far:

PUBLICITATE