Pages

Accesorizeaza-te in cel mai elegant mod cu Borealy



Orice femeie ajunge sa poarte la un moment dat o tinuta eleganta in cadrul unui eveniment special din viata ei sau la un eveniment monden. Cautam senzualitatea, eleganta si bunul gust pentru a exprima ceea ce suntem si ceea ce ne dorim sa transmitem celor de langa noi.
Pentru multe femei accesoriile reprezinta un gand ulterior alegerii tinutei, dar pentru adevaratii trend setteri acestea reprezinta chiar punctul de plecare. Eleganta accesoriilor alese pentru un eveniment poate da intregii tinute un aer special, deosebit. Borealy isi propune in primavara lui 2013 sa aduca in atentia iubitoarelor de frumos accesoriile fine, delicate, cu un aer de etern feminin. 
Minunatul univers floral a inspirat aceasta pereche de cercei aparte Luxury Rosa (TM), simbol al dragostei si al elegantei, atat de frumos realizati in nuantele argintate, sclipitoare ale cristalelor Swarovski. Alaturi de aurul alb si structura din titanium, aceste bijuterii reprezinta o capodopera a bunului gust.




Doi trandafiri din cristale, luxurianti prin infatisare si extrem de valorosi prin executia ireprosabila a celor mai fini si pasionati bijutieri. Aceasta bijuterie va face orice femeie sa se simta iubita, apreciata, aducandu-i un plus de rafinament si stil, trandafirul fiind un simbol al perfectiunii, desavarsirii, sufletului, inimii si mai ales, al iubirii. Pe langa petalele admirabil incrustate cu sclipiri de stele, in centrul acestor cercei se remarca un cristal Swarovski ce aduna in stralucirea lui gratia desavarsita, revarsata in reflexii diafane de lumina si stralucire. (Pret: 400 lei pe www.borealy.ro)


Eleganta si culoarea ne fac intotdeauna sa ne aratam aerul tineresc si jucaus. Alegerea unui set extravagant, glamour plin de culoare si prospetime inspirat de aerul de vacanta al Mediteranei este perfecta pentru a atrage toate privirile.
Setul Eden Garden este un set extravagant, glamour, perfect pentru o femeie dinamica, tanara care nu se teme sa petreaca pana in zori.  Eden Garden este confectionat manual si placat cu aur alb de 18k, cel mai apreciat tip de aur din Europa. (Pret: 600 Lei pe www.borealy.ro).

Colierul Titanic Heart of the Ocean made with Swarovski Elements, o bijuterie de legenda, imbracata in sclipirile aurului alb si a cristalelor Swarovski este un clasic reper al senzualitatii si frumusetii feminine, fiind inspirat din filmul Titanic.

O inima de cristal de un albastru oceanic, desavarsita prin executie, imbracata in stralucire si imbratisata de montura fina si sclipitoare a cristalelor Swarovski domina acest colier fabulos prin culoare, design si emotie! (Pret: 300 Lei pe www.borealy.ro)
Eleganta, rafinamentul si senzualitatea pot fi usor puse in scena de bijuteriile Borealy, iar evenimentele speciale din viata ta nu vor fi trecute cu vederea nici de tine, dar nici de cei din jurul tau care te vor admira pana la epuizare. 

Borealy, premiat cu Locul I la Gala Premiilor E-commerce in 2011, comercializeaza numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate garantata. Sloganul „Daruim Emotii” este imprimat spiritual pe fiecare bijuterie din magazinul online www.borealy.ro, acestea avand puterea ca oricine le poarta sa transmita la randul sau emotie in jur.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE