Pages

Salteaua din latex – ideala pentru un somn de calitate


   Sa ai un somn odihnitor este pentru multi dintre noi o problema fara solutie inca. Confortul, nivelul de stres, temperatura camerei sunt doar cativa dintre factorii care ne pot perturba somnul si pot genera numeroase afectiuni. Pentru a solutiona aceasta problema este important sa constientizam faptul ca si salteaua pe care dormim are un rol important in calitatea somnului nostru.

    Fie ca vorbim de confort, fie ca vorbim de beneficii asupra sanatatii salteaua din latex este unul dintre cele mai recomandate tipuri de saltele. Latexul  este un cauciuc natural obtinut din arborele de cauciuc (Heva Brasiliensis). Salteaua de latex are proprietati intrinseci antibacteriene si deodorizante (anihiland mirosul transpiratiei), astfel organismul este ferit de bacterii si mentinut intotdeauna uscat.  Acest lucru le face perfecte pentru cei care sufera de diferite tipuri de alergii.
 

    Salteaua din latex are o buna ventilare a materialului, care-l face unul dintre cele mai bune alegeri pentru cei care sufera de astm.
Salteaua Dream Latex comercializata de magazinul online www.saltele-online.ro, cel mai mare comerciant de saltele online din Romania, este ideala pentru un somn de calitate, fiind un produs natural si ecologic. Spuma de latex are calitatea de a se conforma curbelor corpului, astfel greutatea este distribuita in mod egal eliminand punctele de presiune ce se formeaza in timpul somnului. Salteaua Dream Latex sustine orice pozitie de dormit, garantand un somn odihnitor intreaga noapte.
Daca preferati o saltea cu duritate medie si flexibilitate mare,  salteaua Antistres Cocos-Latex este alegerea potrivita. Aceasta contine 3 straturi de latex intercalate cu 2 straturi de cocos, acestea din urma avand rolul de a sustine uniform coloana si de a permite aerului sa circule rapid in interiorul saltelei. Rolul antistres rezulta din faptul ca materialele din care este facuta impiedica undele magnetice sa tensioneze corpul persoanei ce utilizeaza salteaua. 

Pe magazinul online www.saltele-online.ro toate tipurile de saltele detin certificat de calitate, iar cumparatorii beneficiaza de transport gratuit in Bucuresti. Consultantii www.saltele-online.ro, cel mai mare distribuitor de saltele online din Romania, sunt intruiti sa ofere cumparatorilor cele mai bune solutii pentru un somn de calitate.

Magazinul online de saltele www.saltele-online.ro vinde in prezent  peste 15 tipuri de saltele intr-o gama de 36 de tipodimensiuni.



0 Responses So Far:

PUBLICITATE