Pages

Fiskars reinventează uneltele pentru zăpadă




Curăţarea zăpezii este mai uşoară anul acesta cu uneltele Fiskars SnowXpert™.
În această iarnă, sortimentul SnowXpert™ este completat de gama Fiskars White, elegantă şi atractivă, care utilizează aceeaşi tehnologie a lamei pentru a face față celor mai dificile condiţii de iarnă.

Toate uneltele de zăpadă din gama SnowXpert™ păstrează mânerul portocaliu specific Fiskars şi lama brevetată, de trei ori mai rezistentă comparativ cu uneltele tradiţionale de zăpadă.

În mod uzual, o lamă pliată din inox este soluţia pentru săpat în zăpadă şi gheaţă, dar în timp aceasta nu rezistă la îndoire şi uzură. Noul model brevetat de lamă FiskarsSnowXpert™ include o bară interioară din oțel rezistent. Aceasta sporeşte rigiditatea lamei şi oferă un ciclu de viaţă extins, asigurând performanţe sporite şi o durată de viaţă de trei ori mai mare decât cea a soluţiilor existente.  

Gama include lopata Fiskars SnowXpert™, cu o coadă uşoară din aluminiu şi un mâner confortabil, cu înveliş din plastic portocaliu. Mânerul ergonomic oferă o prindere fermă chiar şi pentru cele mai groase mănuşi, iar cupa rezistentă din polipropilenă ranforsată este uşoară și rezistentă, pentru îndepărtarea atât a zăpezii abia depuse cât şi a celei îngheţate din curţi, din jurul maşinilor sau din spaţiile mai înguste.

Acelaşi design excepţional şi aceeaşi structură au fost aplicate şi în cazul împingătorului pentru zăpadă Fiskars SnowXpert™ care deplasează cu ușurință zăpada la nivelul solului, printr-o mişcare de împingere eficientă. Design-ul permite evitarea durerilor de spate la deplasarea unor volume mari de zăpadă.

 Împingătorul lung pentru zăpadă Fiskars SnowXpert™ cu mânerul lung din aluminiu este ideal pentru îndepărtarea straturilor mai subţiri de zăpadă, împingând zăpada în faţă, prin rulare. Astfel, zăpada poate fi strânsă în grămezi ordonate fără a necesita efort suplimentar şi este ideală pentru curţi mai mici sau pentru curăţarea scărilor.

Împingătorul sanie Fiskars SnowXpert™ are cupa turnată prin injecție pentru mai multă stabilitate și greutate redusă, iar mânerul ergonomic de calitate superioară din oţel tubular rezistent şi muchia de tăiere nouă facilitează îndepărtarea zăpezii din curţile mari şi din alte spaţii deschise.


Fiskars White – unelte elegante pentru deszăpezit

Cu gama Fiskars White, cei care apreciază stilul se pot bucura de aceleaşi beneficii oferite de lopată, împingător şi sanie, însă în varianta elegantă, pe alb, cu mâner portocaliu în nuanța caracteristică Fiskars.

 Gama Fiskars de unelte pentru zăpadă
Pe lângă noua gamă Fiskars SnowXpert™, Fiskars oferă o selecţie extinsă de unelte de zăpadă. De la lopeţi uşoare din aluminiu, utile atât pentru curţi cât şi pentru maşini, spărgătoare de gheaţă, gama Professional (care include un împingător şi o sanie), împingătorul de zăpadă Snow Light şi până la sania pliabilă pentru zăpadă, Fiskars oferă toate soluţiile pentru iarnă!












0 Responses So Far:

PUBLICITATE