Pages

OxyGeneo, "3-in-1 Super Facial" se lanseaza in Romania


Expunerea la radiatiile solare, caldura excesiva si substantele continute de apa din piscina determina aparitia iritatiilor, a petelor pigmentare si adancesc ridurile, efecte ireversibile in lipsa unui tratament corespunzator. Despre rolul oxigenului in combaterea acestor probleme ale tenului s-a vorbit foarte mult in industria internationala de frumusete insa pana de curand, toate tehnologiile existente utilizau metode de oxigenare a pielii din exterior.
Expertii de la Pollogen, dezvoltatorul si producatorul international de estetica medicala si antiaging, marcheaza inceputul unei noi epoci in domeniul tratamentelor faciale prin introducerea unui concept revoluţionar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior, oferind tenului un aspect mai neted, mai luminos si mai echilibrat.

Acest concept unic, OxyGeneo TechnologyTM, supranumit „the 3-in-1 Super Facial" este inspirat de modul in care izvoarele calde ajuta la stimularea oxigenului din piele, gratie concentratiei mari de dioxid de carbon pe care o contin. Astfel, OxyGeneo™ este singura tehnologie care desfasoara 3 actiuni vitale in mod simultan:

  • Exfoliere si curatare eficiente: indeparteaza stratul de celule moarte, actionand asemeni microdermoabraziunii
  • Oxigenare naturala a pielii din interior: dispozitivul unic utilizat, numit Capsugen, produce bule de dioxid de carboncare se sparg usor pe suprafata pieliistimuland un flux de sange bogat in oxigen pe zona tratata si o mai mareabsorbție a substatelor active
  • Rejuvenare faciala: OxyGeneo determina o infuzie de nutrienti activi in epiderma (acid hyaluronic, peptide, antioxidanti)
OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea tesutului din interior, ducand la o absorbtie optima a nutrientilor activi.
Exista doua optiuni de tratament OxyGeneo:
1.      NeoReviveTM – Cu actiunea unică de oxigenare, tratamentele NeoRevive lucreaza pentru a infuza in piele nutrienti activi ce imbunatatesc echilibrul si textura pielii. Chiar dupa primul tratament, NeoReviveTM netezeste aspectul liniilor fine si chiar al ridurilor iar tenul va arata si se va simti mai neted, ferm, hranit, "renascut"
2.      NeoBrightTMFormula sa delicata si foarte eficienta infuzeaza in piele emoliente naturale, vitamine hidrante si hranitoare pentru piele. Este un mod minunat de a lumina si a da stralucire pielii si, in acelasi timp, de a imbunatati textura, a echilibra tenul si de a obtine o stralucire radianta, sanatoasa.
Expertii Pollogen au dotat platforma geneO+ cu o alta tehnologie revolutionara care le apartine: tehnologia TriPollar, a treia generație de tehnologie cu radiofrecventa. Aceasta este non-invaziva si a devenit un standard de aur in domeniul esteticii pentru reducerea ridurilor, intinderea pielii, revigorarea faciala si multe altele.
Tehnologiile Pollogen, inclusiv OxyGeneo sunt disponibile in salonul La Mignonne (www.lamignonne.ro) si la partenerii Estetiq Solutions (www.estetiq.ro).


0 Responses So Far:

PUBLICITATE