Pages

Salteaua cu ioni de argint elimina riscul aparitiei afectiunilor


Argintul si-a castigat notorietatea ca preventiv si tratament pentru diferite afectiuni inca din vremea lui Hipocrate, cand famiile de aristocrati foloseau farfurii de argint, ustensile si recipiente de baut din argint pentru a se trata de ciuma. De-a lungul timpului, utilizarea acestuia s-a extins, fizicienii folosindu-l ca tratament antibiotic. In prezent, argintul este creditat de catre utilizatori ca fiind combatantul a peste 650 de afectiuni, printre care artrita, cancer, afectiuni gastro-intestinale, virusuri ori infectii bacteriene.
Atomii de argint, cunoscuti sub numele de ioni de argint, sunt utilizati astazi pe scara larga pentru efectul lor anti-microbian, anti-fungic, anti-bacterian si anti-parazitar.  
Tehnologia ionilor de argint este folosita azi si in cadrul companiilor producatoare de saltele de pat, salteaua fiind un mediu propice pentru aparitia a numeroase afectiuni. Cu ajutorul ionilor de argint, producatorii asigura utilizatorilor saltelei un somn profund, lipsit de riscuri pentru sanatate.

Salteaua Bahama Memory – conditii premium pentru un somn de calitate

Specialistii magazinului de saltele www.saltele-online.ro, unul din principalii jucatori in piata care au introdus acest sistem de saltele pe piata romaneasca, recomanda utilizatorilor salteaua Bahama Memory, un model premium de saltea, cu ioni de argint. Straturile de spuma de calitate ridicata si husa intretesuta cu fibre de argint ofera un confort crescut, un somn in conditii de siguranta, profund si linistit. Fibrele de argint din cadrul saltelei emana ioni de argint ce impiedica dezvoltarea larvelor de acarieni si elimina mirosul de transpiratie de pe textile. Acesti ioni de argint protejeaza de asemenea si epiderma, oferind protectie si prospetime pe parcursul intregii nopti.
Sistemul de canale din material si numarul ridicat de celule deschise garanteaza o ventilatie foarte rapida a saltelei, iar densitatea ridicata si elasticitatea materialelor asigura o pozitie corecta a coloanei.
Salteaua Bahama Memory foloseste tehnologia compunerii din structuri diferite, care creeaza o senzatie de comoditate. Astfel, exista o baza ferma a saltelei compusa dintr-o placa de UltraFlex HR (cu elesticitate si rezistenta mare in utilizare) si o presaltea realizata din 6 cm de MemoryFoam de buna calitate. Salteaua are o garantie de 10 ani, ceea ce ii confirma inca o data statutul de saltea premium, si poate fi achizitionata de pe www.saltele-online.ro

Despre Saltele-Online.ro

Site-ul Saltele-Online.ro face parte din grupul Mobshop.ro, dintre cei mai mari comercianti online de mobila, mic mobilier, tapiterie si saltele din Romania. Echipa a servit pana in prezent peste 20000 de clienti, iar gama de produse acopera amenajarile si modificarile ce se fac intr-o locuinta: mobilier de serie sau la comanda, bucatarii, dormitoare, camere de tineret, birouri, saltele, canapele, scaune, mese, usi glisante si alte produse ambientale de interior.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE