Pages

Tonuri de primavara in living cu ajutorul bibliotecii


Sezonul de primavara este unul al trezirii la viata, al culorilor pline de viata si al energiei. De cele mai multe ori, pentru amenajarea living-ului alegem culori neutre, lipsite de indrazneala si personalitate. Poti schimba acest lucru, daca adopti in sufrageria ta o paleta vesela de nuante pentru mobilier si accesorii. Un mod prin care poti avea tot timpul primavara in casa este alegerea unei biblioteci cu linii moderne si culori care dau energie intregii incaperi.
Specialistii www.mobshop.ro au facut o selectie de trei biblioteci in nuante vii, care pot fi personalizate in functie de dorintele tale si de dimensiunea camerei.

Biblioteca Allure de pe www.mobshop.ro este ideala spatiilor largi, aerisite deoarece este o biblioteca de dimensiuni mari, lungimea acesteia fiind de 3 m.  Avand 4 sertare mari si doua corpuri cu rafturi, dotate cu usi, unul dintre ele avand usile de sticla, aceasta biblioteca este perfecta pentru cei ce au multe lucruri de depozitat.  Designul si liniile simple ale acesteia o fac usor incadrabila in spatiile moderne. Culoarea  alba aminteste de puritate si de primii vestitori ai primaverii, ghioceii.  Culoarea poate fi, insa, configurata tinand cont de preferintele tale. Usile din sticla pot fi confectionate pe mai multe culori, astfel incat sa imbini designul modern cu personalitatea si, in acelasi timp, sa creezi un ambient optimist.

Daca o privesti in ansamblu ei, biblioteca Mey este un amalgam de sentimente. Albul transmite inocenta si sinceritate, iar movul este culoarea tainei si a misterului. Movul hraneste si energizeaza partea cea mai inalta a creierului si ofera inspiratie. Le poti asocia totodata cu un camp de ghicei si zambile mov care echilibreaza energiile spirituale si fizice. Biblioteca Mey a completa cu succes spatiul din living-ul dumneavoastra, imbinand cu rafinament eleganta si functionalitatea. Aceasta permite o depozitare eficienta, atat datorita sertarelor cat si politelor mascate cu usi. Atat sertarele cat si usile bibliotecii sunt prevazute cu sisteme push-to-open Blum. Biblioteca poate fi cumparata de pe www.mobshop.ro.

Biblioteca Cindy este realizata din materiale de cea mai buna calitate, PAL, sticla si accente metalice si poate reprezenta piesa de mobilier excelenta pentru sufrageria ta. Aceasta permite depozitarea atat in sertarele corpului inferior, cat si in rafturile prevazute cu usa ale corpului superior.  Masa creata intr-un mod unitar cu biblioteca va completa intr-un mod elegant intregul spatiu. Aceasta este realizata cu sticla pe suprafata  superioara. Biblioteca Cindy poate fi realizata in culori vii, primavaratice si, impreuna cu o serie de accesorii bine alese, poate fi primavara ta in orice sezon. Aceasta poate fi cumparata de pe www.mobshop.ro.
Pe www.mobshop.ro poti vedea si alte modele de biblioteci.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE