Pages

Antrenamentul revoluționar de 20 minute care i-a cucerit pe corporatiști


Multe s-au vorbit și scris despre acest antrenament, mai ales în afara granițelor țării noastre. Este practicat de sportivi de talie mondială, precum Usain Bolt sau Fernando Alonso, iar cine spune că este un antrenament pentru leneși, înseamnă că nu l-a încercat. Antrenamentul de doar 20 minute echivalează cu cel puțin 4 ore de fitness clasic și este capabil să tonifieze pâna la 350 de mușchi în același timp, contractându-i de 36.000 de ori, ceea ce înseamnă că mușchii lucrează de 10 ori mai mult decât în cadrul unei ore de fitness. Experții Personal Trainer Studio garantează pentru el și îl recomandă tuturor persoanelor care nu au suficient timp să meargă la orele de fitness sau aerobic. Mulți angajați din corporații l-au încercat și spun că este opțiunea perfectă pentru antrenamentul fizic, având în vedere că timpul lor este destul de limitat.

Antrenamentul E-FIT, pentru că despre el este vorba, se bazează pe electrostimularea musculară combinată cu mișcări clasice de fitness sporind și mai mult efectul pe care îl are asupra organismului. Succesul este vizibil și tangibil rapid, conținutul de grăsime și greutatea sunt reduse într-un timp scurt, mușchii se definesc, rezistența crește, iar corpul prinde o nouă formă. Acest lucru este confirmat și de “American Council On Exercise” în urma studiilor efectuate.

Efectele terapeutice ale antrenamentului E-FIT
Studiile au arătat că ~60% dintre persoanele care au făcut antrenamentele E-FIT și-au redus semnificativ simptomele de incontinență urinară, dovedindu-se a fi un antrenament extrem de eficient pentru grupele de mușchi din zona bazinului.
Stresul, agitația din timpul orelor de program, durerile de spate provocate de neglijarea musculaturii sunt înlăturate în totalitate cu ajutorul celor 20 de minute de antrenament, care antrenează mușchii în profunzime, inclusiv pe cei ai spatelui. De asemenea, antrenamentul ajută la curățarea arterelor și vaselor limfatice, echilibrând metabolismul. Acest program este destinat persoanelor cu un program destul de încărcat, care preferă în același timp intimitatea unui studio mai degrabă decât grupurile mari din sălile de fitness.

E-FIT tratează distrofia musculară, astfel că este opțiunea perfectă pentru persoanele care au nevoie de fizioterapie și reabilitare fizică. Această tehnologie crește circulația sanguină prin stimularea țesutului muscular și previne tromboza venoasă.
Angajații companiilor pot face acest antrenament chiar în pauza de masă, nefiind nevoiți să vină cu echipament sportiv, deoarece aparatul vine însoțit de unul special din bumbac pe care se aplică stimulii. Un abonament de 8 ședinte costă 600 lei și poate fi achiziționat de pe site-ul www.personaltrainerstudio.ro.



0 Responses So Far:

PUBLICITATE