Pages

Hispanitas - Sandale comode pentru orice moment al zilei


Vara si-a facut cu adevarat simtita prezenta! Zilele calduroase ne duc cu gandul la un singur lucru: Vacanta!  Ce poate fi mai frumos decat o vacanta la mare, pe o plaja insorita, savurand un cocktail rece si colorat si o pereche de sandale dintre cele mai comode!
Hispanitas iti propune pentru aceasta vara, o selectie minunata de sandale colorate ce isi vor asigura confortul pe durata intregii zile.

Sandale de zi

Pentru ca vara aceasta se poarta look-ul sport, propunerea Hispanitas pentru zi, sunt sandalele casual intr-un mix original de culori care sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi. Un toc de 5 centimetri va conferi o linie fina piciorului si un plus de confort. Le poti asorta usor la rochii fluide de matase sau pantaloni scurti.


O alta propunere sunt sandalele din rafie cu talpa de cauciuc. Gratie benzii frontale realizate din rafie si a talpii de cauciuc de 4 cm, sandalele Navy vor deveni aliatul perfect al acestei veri.



Sandale cu platforma de cauciuc sunt extrem de confortabile datorita curelelor din piele ce inconjoara glezna. Intr-o varietate de culori metalice, albastru sau negru, ele vor arata foarte bine in tinuta ta de zi cu zi.


Nu uita de sandalele pentru vacanta de vara, pe care le poti asorta de asemenea si la tinutele tale de zi cu zi! Aceste sandale din piele alb si negru se va potrivi cu toate tinutele tale.

Sandale de seara

In  trend, dar si cu foarte multa personalitate, sandalele cu toc bloc sunt una dintre cele mai cautate piese din acest sezon. Practice si usor de purtat, ele se potrivesc perfect la cina tarzie sau o inghetata cu familia sau prietenii. Alege sa le porti cu fusta midi din materiale fluide, tendinta acestui sezon. Versatile si mai confortabile, aceste sandale cu toc de 7 cm iti vor face serile de vara de neuitat!

Daca alegi sa petreci un week-end la mare, aceste sandale vor fi alegerea perfecta! Iti asigura o nota de glamour pentru o petrecere, cina sau o plimbare de sambata seara.


Sandale pentru ocazii speciale
Propunerea Hispanitas pentru evenimentele speciale din aceasta vara sunt sandalele cu toc bloc si accente metalice. Deoarece detaliile fac diferenta, aceste model de sandale te va ajuta sa te bucuri cu adevarat de evenimentele cele mai sofisticate in aceasta vara. 

Sandalele cu curea de piele in forma de T sunt alegerea potrivita pentru o seara eleganta de vara. Confortabil, simplu si elegant!

Fie ca le alegi pe argintiu, auriu sau negru aceste sandale cu franjuri vor da o nota de distinctie look-ului tau.


Vara aceasta aduce cu ea si reduceri de -25% la toata colectia Hispanitas primavara-vara 2016 din magazinul Hispanitas din Baneasa Shopping City, etaj 1 si www.hispanitas.ro. Profita acum de reduceri pentru o vara cu adevarat de neuitat!
Hispanitas - Joy Is a choice!
  


0 Responses So Far:

PUBLICITATE