Pages

Purifica-ti organismul cu ajutorul alimentelor functionale!


         Corpul uman este precum un templu, o structura complexa de celule unice care indeplinesc functiile necesare sustinerii vietii.  Corpul nostru este singurul loc in care vom trai, este cel care ne sustine activitatile de zi cu zi, iar pentru aceasta ar trebui sa-i multumim, oferindu-i hrana sanatoasa si cel putin o ora de relaxare in fiecare zi.
 Evolutiile tehnologice si schimbarile climatice au generat modificari importante in ceea ce priveste modul de furnizare a hranei catre populatie. Multe dintre produsele pe care le introducem in alimentatia noastra nu reusesc sa ne furnizeze necesarul zilnic de nutrienti, astfel incat este necesar sa apelam sa suplimente care asigura organismului o functionare normala. Dupa ani de cercetare, au fost lansate pe piata internationala, in jurul anilor 1980, alimentele functionale, dezvoltate special pentru a sustine sanatatea și pentru a contribui chiar la reducerea riscului aparitiei anumitor boli si afectiuni. Astazi, alimentele functionale EVITAL revolutioneaza piata de suplimente alimentare prin dezvoltarea de produse capabile sa contribuie la o alimentatie sanatoasa, echilibrata, oferind solutii alternative, bazate pe ce este mai bun din natura
Super Body Reset 3* 10*3*3, primul program de purificare a organismului prin eliminarea toxinelor si aportul de nutrienti, imbina patru alimente functionale EVITAL, caracterizate de valori esentiale, precum: unicitate, satisfactie, experienta.
Super Ananas este primul aliment functional dedicat reducerii retentiei de apa din organism. Bromelaina, o enzima digestiva cu proprietati antiiinflamatoare si rol in digestia proteinelor,   si extractul de ananas sunt cele doua ingrediente principale care fac din Super Ananas prietenul siluetei. O cura de trei zile cu Super Ananas  reduce semnificativ retentia de apa,  celulita, senzatia de greutate si problemele digestive.
Detoxase completeaza programul Super Body Reset 3* 10*3*3, fiind primul aliment functional dedicat detoxifierii si revitalizarii organismului. Ingredientul principal al Detoxase este extractul de wasabi, care are un efect extraordinar de curatare. Dupa cele 10 zile de cura cu Detoxase, organismul este in totalitate resetat, cantitatea de toxine din organism fiind semnificativ redusa.
Super Orange stimuleaza sistemul imunitar al organismului, ingredientele principale ale acestui aliment functional fiind extractul de portocala, dar si un super complex de extracte din trei specii de echinacea. Portocalele sunt un simbol al puterii si sanatatii, datorita continutului ridicat de Vitamina C, stimuland astfel sistemul imunitar al organismului. Un singur plic de Super Orange contine Vitamina C in cantitate egala cu cea din 12 portocale. In acelasi timp, echinacea realizeaza stimularea sistemului de autoaparare a organismului prin mobilizarea leucocitelor si marirea activitatii fagocitozei, prin inhibitia multiplicarii virusilor si stimularea producerii de interferon. Super Ananas contribuie, asadar, la purificarea organismului, continuand efectele benefice ale Super Ananas si Detoxase in programul Super Body Reset 3* 10*3*3.
Super Frullato este energizant, imunomodulator, antioxidant, ideal pentru o piele supla, si pentru sanatatea intestinala. Super Frullato este, astfel, primul aliment functional dedicat in intregime asigurarii aportului de vitamine, minerale, antioxidanti si prebiotice. Cura cu Super Frullato dureaza 3 zile si incheie cu succes programul Super Body Reset 3* 10*3*3, acest aliment functional pastrand gustul si savoarea unui smoothie din 10 categorii de fructe.
Super Body Reset 3* 10*3*3 este, asadar, programul care asigura purificarea organismului si o calitate imbunatatita a vietii. Afla mai multe despre Super Body Reset 3* 10*3*3 de pe www.evitalfunctionalfood.ro


0 Responses So Far:

PUBLICITATE