Pages

Fitness-Scandinavia: Devino instructor acreditat de fitness in orasul tau!


Fitness Scandinavia, una dintre cele mai mari scoli de fitness din Romania, lanseaza in aceasta toamna noi serii de cursuri acreditate de fitness si personal trainer. Pasionatii de fitness, cei care activeaza deja intr-o sala de fitness si cei interesati de un stil de viata sanatos pot opta pentru un curs acreditat de fitness in Brasov (deschidere: 19 noiembrie), Alba Iulia (deschidere: 22 octombrie) Constanta (deschidere: 15 octombrie), Cluj-Napoca (deschidere: 12 noiembrie) sau Timisoara (deschidere: 1 octombrie).


Cursul de Instructor de Fitness si Personal Trainer este sustinut de Master Traineri cu o vasta experienta in domeniul fitness-ului si un backgrouns sportiv impresionant si ofera o baza necesara realizarii antrenamentelor unu la unu, in sala de fitness sau in aer liber. Acesta se focuseaza foarte mult si pe modalitatea prin care preintampinam nevoile fizice ale celor cu care interactionam, oferind cunostinte fundamentale de anatomie, fiziologie si biomecanica. Cursul se bazeaza pe o parte teoretica si una practica, incluzand si informatii referitoare la modul in care comunicam cu clientul sau cum putem sa atragem noi clienti in calitate de personal trainer. 

"Suntem bucurosi sa anuntam unor noi cursuri de instructor de fitness si personal trainer in mai multe orase din tara. Astfel, cei interesati de o cariera in domeniul fitness-ului, din Brasov, Alba-Iulia, Constanta, Cluj-Napoca sau Timisoara, se pot inscrie acum la cursurile acreditate de Instructor de Fitness si Personal Trainer care se vor deschide in aceasta toamna. Toate cursurile Fitness Scandinavia sunt acreditate national si international, astfel ca participantii pot profesa in tara sau in strainatate, in functie de interesele fiecaruia. Doritorii se pot inscrie la curs pe site-ul scolii www.fitness-scandinavia.ro declara Veronica Miona, Manager Fitness Scandinavia School.


Fitness-ul atrage din ce in ce mai multi adepti si practicanti in Romania, lucru care determina si cresterea cererii de specialisti, antrenori din ce in ce mai bine pregatiti, mereu interesati de dezvoltarea personala si profesionala. Daca vrei sa faci parte din elita antrenorilor de fitness din Romania si sa dobandesti tehnicile corecte si complexe de antrenament, inscrie-te la cursul acreditat de instructor de fitness si personal trainer organizat de Fitness Scandinavia!  


Despre Fitness Scandinavia
Fitness Scandinavia a fost fondata in anul 2009 si in doar un an s-a pozitionat ca o companie de top in industria fitness-ului din Romania. Doar in primul an au absolvit peste 600 de instructori si entuziasti ai sportului. Astazi, 7 ani mai tarziu, avem peste 30.000 de clienti, fie ca vorbim de participanti la cursuri sau conventiile organizate. Portofoliul Fitness Scandinavia include cursuri acreditate national si international, workshop-uri si specializari in domeniul fitness-ului, congrese, conventii, tabere de fitness si multe altele. Ca si scoala de fitness preia influenta industriei de fitness din zona Scandinaviei, fondatorul sau fiind Richmond Bachia, care si-a petrecut cea mai mare parte a copilariei in Norvegia. 


0 Responses So Far:

PUBLICITATE