Pages

Vrei o bucatarie ergonomica? Urmeaza sfaturile expertilor Mobshop.ro!


Bucataria este locul in care cele mai gustoase retete sunt pregatite pentru intreaga familie. Chiar daca nu esti un pasionat al gatitului, cu siguranta te atrag spatiile deschise, incapatoare si bine aerisite. De multe ori apare dezamagirea cand pasesti in bucatarii mai mici de 3m*3m, avand senzatia ca nu te poti desfasura. Asta pana cand, designer-ii Mobshop isi intra in rol si iti schimba perceptia la 360 de grade.
Chiar si bucatariile mici pot fi transformate in spatii atractive, perfect functionale pentru intreaga familie. De asemenea, bucatariile mici pot fi extrem de bine aerisite, ordonate si aspectuoase. Daca vrei sa creezi o bucatarie ergonomica, iata care sunt sfaturile expertilor magazinului de mobila www.mobshop.ro.
In primul rand, trebuie sa stabilesti care este configuratia bucatariei tale, deoarece fiecare tipologie are solutii specifice. Una dintre cele mai populare este cea in stil tren, cu mobilier pe o singura parte. Chiar daca nu sunt multe optiuni de amenajare, designerii optimizeaza orice spatiu disponibil. Al doilea aspect la care trebuie sa te gandesti este numarul persoanelor care vor utiliza bucataria. Un cuplu tanar, care prefera sa ia masa in oras si petrece destul de putin timp in bucataria propriei case, vor avea o alta amenajare, decat cea a unei familii care se reuneste adeseori la masa in confortul propriei case.
Spatiile de depozitare sunt extrem de importante, nu numai intr-o bucatarie spatioasa, dar mai ales intr-una mica. Dulapurile si sertarele care optimizeaza amenajarea va vor face viata mai usoara in bucatarie, tot ceea ce vreti sa folositi fiind usor de gasit si la indemana. Pentru aceasta, sertarele care se trag in intregime sunt de preferat celor statice, la care trebuie sa te intinzi pentru a scoate ceva. Designul simplu, fara ornamente sau alte incarcaturi, este o alegere inteleapta pentru a crea o bucatarie ergonomica.
            In ceea ce priveste culorile, este de preferat sa utilizezi culori pale, care reflecta lumina. Nu vorbim doar despre pereti, ci si despre culoarea mobilierului. Finisajele lucioase si politele din sticla reflecta lumina in incapere, creand iluzia unui spatiu mare. De asemenea, mobilierul pe inaltime este de preferat celui care ocupa mai mult spatiu la sol.
Si, pentru ca vorbim despre ergonomie, aparatura si mobilierul cu mai multe functii sunt ideale intr-un spatiu mic. Mecanismele eficiente de racire au dus la optimizarea dimenisiunilor frididerelor, electrocasnicele de bucatarie suporta azi mult mai multe functii, astfel incat nu este necesar sa achizitionati mai multe aparate.
Designerii www.mobshop.ro reusesc sa imbine cele mai noi tehnologii in materie de realizare a mobilierului pentru a crea spatii optimizate, perfect functionale. Astfel, daca te pregatesti sa-ti reamenajezi bucataria si sa creezi un spatiu perfect functional, contacteaza expertii Mobshop.ro la adresa de mail office@mobshop.ro.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE