Pages

Accente moderne in noua colectie de dormitoare lansata de Mobshop.ro


Mobshop.ro unul dintre cei mai mari comercianti online de mobila, mic mobilier, tapiterie si saltele din Romania. Peste 45.000 de clienti s-au bucurat deja de produsele oferite de brandul romanesc Mobshop, inca de la infiintarea sa in anul 2005. Inceputul primaverii a fost unul frenetic,  Mobshop.ro lansand noua colectie de dormitoare ce aduce in prim plan accentele moderne si culorile neutre, doua dintre caracteristicile preferate de clienti.

Dormitorul Aquamarine este definitia confortului. De exemplu, patul este prevazut cu sistem de rabatare si lada pentru depozitarea pilotelor, lenjeriilor sau pernelor. Liniile geometrice, simetria corpurilor de mobilier si culorile neutre folosite pentru realizarea acestui dormitor, imprima incaperii accentele moderne si, in acelasi timp, sofisticate.  

Pentru gusturile pretentioase, care apreciaza accentele aurii sau argintii, dormitorul GRACE este alegerea ideala. Realizat in linii moderne, acest dormitor se potriveste perfect personalitatilor puternice. De asemenea, constructia elementelor ce alcatuiesc dormitorul permit o intretinere usoara a spatiului, ceea ce inseamna ca te vei simti ca un rege in propria locuinta. Dormitorul poate fi vizionat in showroom-ul Mobshop din Bulevardul Hundedoara, Bucuresti.
Daca apreciezi corpurile de mobilier mai extravagante, cel mai probabil ca dormitorul FLORA iti va atrage atentia. Dulapul, compartimentat in mod eficient, prezinta la nivel mediat o banda violet, cu model floral, ce sparge monotonia si poate da tonul si stilul intregii incaperi. Patul FLORA, realizat in linii geometrice simple, asemenea celor doua corpuri alaturate, este dotat cu sistem de lumini cu leduri care faciliteaza cititul, fara a deranja partenerul cu lumina puternica a camerei.
Dormitorul Nordic, ce completeaza colectia de dormitoare Mobshop.ro, este unul minimalist, in linii scandinave. Modelul in forme curbate si ovale si materialul din care este realizat contrasteaza stimuleaza caracterul jucaus si rebel al subconstientului. Nordic este un model de dormitor artistic, destinat tinerilor si adultilor cu spirit tanar, deschisi la experiente nonconformiste. 

Indiferent ca preferi culorile neutre sau imbinarea de texturi si culori, formele geometrice ascutite sau liniile calde sub forma arcurilor de cerc, in noua colectie de dormitoare Mobshop.ro vei regasi mobilierul pentru crearea unui spatiu de odihna propice, potrivit personalitatii tale. Iar daca preferi mobilirul personalizat, realizat la comanda, Mobshop.ro iti sta la dispozitie cu o echipa personalizata. Intra pe www.mobshop.ro si descopera mobilierul pentru casa ta!


0 Responses So Far:

PUBLICITATE