Pages

COCOR lanseaza colectiile Primavara-Vara 2011 ale designerilor romani



Galeria Designerilor Romani din COCOR, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile celor mai importanti designeri autohtoni, a prezentat aseara, in cadrul unei prezentari de moda, noua colectie Primavara-Vara 2011.

Au fost prezentate tinute si accesorii din noile colectii semnate de designeri precum: Elena Perseil, Agnes Toma, Silvia Serban, Cristian Samfira, Mihaela Glavan, Kinga Varga, Adelina Ivan, Mihai Albu, Anca si Silvia Negulescu, Norina Stoica, Dorin Negrau, Galyna, Mirela Diaconu, Andreea Tincu, Otilia Flonta, Cristina Nichita, Anca Roman, Forentina Stoenescu, Angela Vasiliu, Kristina Dragomir, Anca Irina Lefter, Violeta Gaburici, Alexandra Ghiorghie, Georgiana Nicolaescu, Cristiana Purdescu si Anca Radulescu. Colectiile pentru sezonul primavara-vara sunt deja disponibile clientilor Galeriei de la etajul 2 al magazinului COCOR.

„Prin numele de designeri pe care le reuneste, Galeria Designerilor Romani devine spatiul in care se stabilesc si din care pleaca trend-urile din moda romaneasca, dar si spatiul care ofera cea mai mare varietate de colectii de designer. Actualitatea colectiilor expuse, posibilitatea oferita clientilor de a gasi cele mai noi colectii intr-un singur loc si de a-si realiza tinute de designer chiar si la comanda, sunt elementele care asigura atractivitatea Galeriei” declara Mirela Mihailescu, Director Comercial COCOR. Evenimentul a fost prezentat de Dana Savuica. Printre modelele de catwalk care au prezentat noile colectii s-au numarat vedete autohtone din cadrul emisiunii „Miss fata de la tara” (PrimaTV) si Oana Ionita (Cronica Carcotasilor, Prima TV). Prezentarea de moda a fost incheiata cu un concert sustinut de cantareata Ellie White.

Colectia Primavara-Vara 2011 aduce o explozie de culoare, elemente noi, nonconformiste, dar si trenduri care se pastreaza din sezonul trecut. Vedetele prezentarii de moda au fost imprimeurile grafice, de inspiratie pop-art, abstracte sau cu motive vegetale si tinutele de influenta punk sau biker style. La polul opus, din punct de vedere stilistic, au stat rochiile vaporoase, din materiale diafane, care au completat prezentarea de moda cu eleganta si feminitate. Situata la etajul 2 din COCOR, Galeria Designerilor Romani este un concept unic pe piata din Romania, fiind singurul magazin multibrand care reuneste sub aceeasi umbrela colectiile celor mai importanti designeri romani. In Trimestrul 4 al anului 2010, Galeria a inregistrat vanzari de 775.000 RON.









0 Responses So Far:

PUBLICITATE