Pages

Parfum nou, brand nou in portofoliul Niran!



Signorina reprezinta o celebrare a fetelor sic, caracterizate de aromele sofisticate, indraznete si proaspete. O creatie noua, sub semnul elegantei italienesti, ce defineste stilul casei Salvatore Ferragamo.
Este un parfum inspirat de legatura puternica dintre Salvatore Ferragamo si tinerele elegante si feminine, ce poarta amprenta unei modernitati si creativitati atemporale si a unui aer indraznet. Un parfum stilat, cu adevarat italian, proaspat si plin de viata.


Notele luminoase acidulate de coacaze, aromate de piperul roz, completeaza cu caracterul lor voios si indraznet naturaletea notelor de verdeata. O bogatie de petale pline de roua, de la proaspata si gratioasa iasomie, de la bujorul roz si de la floarea de trandafir  cu feminitatea ei senzuala. Dulceata delicata si neasteptata a desertului specific italian panna cotta alaturi de aroma subtila de mosc si de notele lemnoase incitante de patchouli, confera o eleganta proaspata, italiana si creeaza o dependenta uimitoare.

Familia olfactiva: Oriental Floral Fructat
Parfumieri: Sophie Labbé, Juliette Karagueuzoglou

O domnisoara, o Signorina, intruchipeaza prototipul iubirii.
O secventa dintr-o poveste de dragoste dintre un baiat si o tanara fata, interpretata perfect de catre top-modelul italian Bianca Balti. Feminina si plina de prospetime, dar cu o personalitate puternica.  O interpretare romantica si indrazneata a unei tinere care ne dezvaluie rafinamentul impecabil si stilat al casei Salvatore Ferragamo.



0 Responses So Far:

PUBLICITATE