Pages

Coquette Beauty Clinique investeste in cele mai performante lasere pentru epilare definitiva


Clinica de epilare definitiva numarul 1 in Romania, Coquette Beauty Clinique isi consolideaza pozitia de lider si investeste 300.000 dolari in cel laserul considerat unanim "standardul de aur" in epilare definitiva, GentleLASE (Alexandrit cu lungimea de unda 755nm) de la Candela Corporation USA. Pentru a oferi servicii identice in cele 3 clinici, Coquette ridica stacheta cel mai sus posibil si investeste in noi lasere care se adauga celor deja existente de peste 9 ani de cand realizeaza exclusiv tratamente de epilare definitiva, fiind specialistul recunoscut in acest domeniu din tara noastra.
Studiile realizate de catre specialisti au concluzionat ca cele mai eficiente lasere utilizate in epilarea defintiva pentru tipurile de piele 1, 2 si 3 (intalnite in tara noastra, adica piele alba cu ochi inchisi sau deschisi la culoare ) sunt cele de tip Alexandrit (cu lungimea de unda de 755 nanometri).
GentleLASE 755 nm Alexandrit de la Candela
Prezent in mii de clinici la nivel global, laserul GentleLASE de la Candela este considerat standardul de aur in epilarea definitiva, datorita celor trei caracteristici de baza: rapiditate, confortabilitate si eficienta.
Sistemul patentat DCD™(Dynamic Cooling Device) permite racirea pielii, la cateva grade, pe toata durata tratamentului, dar si dupa terminarea acestuia, astfel incat intreaga interventie devine nedureroasa.
“Cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta, eficacitatea epilarii variaza in functie de culoarea pielii si a firului de par si este cu atat mai mare cu cat contrastul dintre pielea alba (nebronzata) si firul de par inchis la culoare este mai mare. Avantajul femeilor din Romania este acela ca majoritatea au tenul si culoarea firului de par ideale pentru epilarea cu acest tip de laser. In plus acest tip de laser este sigur, avand numeroase studii si profile de siguranta extraordinar de bune”, a declarat Andreea Iftimie, medic estetician si manager Coquette Beauty Clinique.
Datorita caracteristicilor de absorbtie in melanina, laserul GentleLASE de la Candela este mai mult decat un laser folosit pentru indepartarea firelor de par inestetice. Medici celebri din intreaga lume il folosesc in tratarea unei game largi de afectiuni ale pielii cum ar fi: leziuni pigmentare (pisturi, lentigines etc.) si rejuvenare faciala.
Avantaje laser vs. IPL
Comparativ cu aparatele de tip IPL, dar si cu alte tipuri de laser, laserul GentleLASE este mult mai putin dureros datorita sistemului de racire si este mai sigur, intrucat este absorbit predominant in pigmentul firului de par, in timp ce tehnologia IPL este nespecifica, adica are absorbtie nespecifica in melanina, hemoglobina sau apa din piele. In plus, GentleLASE scurteaza timpul necesar unui ciclu complet de epilare definitiva cu pana la 2 sedinte. Astfel pentru zona picioarelor sunt necesare intre 6 si 8 sesiuni de epilare, pentru zona axila si bikini intre 8 si 10 sedinte iar pentru buza superioara de 10 pana la 12 sesiuni de epilare. Durata unei sedinte depinde de zona tratata. Poate varia de la 5 minute (epilare mustata) pana la 2-4 ore (epilare zone mai mari ale corpului).
Costul unei sedinte este de 30 de euro pentru zona buzei superioare, 50 de euro inghinal si axial, 200 de euro picioare.
Laserul GentleLASE 755nm Alexandrit de la Candela poate fi gasit in clinicile Coquette Beauty Clinique din Bucuresti, Cluj si Constanta, ce ofera servicii identice sub egida protocolului Coquette. Este foarte important ca o clinica serioasa sa dispuna de mai multe tipuri de laser pe de-o parte pentru a se putea adresa tuturor clientilor, indiferent de caracteristicele pielii lor, iar pe de alta parte pentru ca in timpul unui tratament firul de par isi schimba calitatea, motiv pentru care este nevoie de diferite tehnologii pentru a duce procesul pana la capat.
Despre Coquette Beauty Clinique
Coquette Beauty Clinique si-a asumat inca de la deschiderea primei clinici in Bucuresti, in anul 2003, statutul de clinica monospecializata in tratamentul de epilare definitiva si de promotor si educator al acestui tratament. Dedicandu-si toata atentia, resursele si expertiza medicala tratamentului de epilare defintiva, clinica Coquette este considerata atat in mediile medicale, cat si in cele non-medicale, expertul in epilare. In anul 2005, respectiv 2008, Coquette a mai deschis doua clinici de epilare definitiva la Cluj si Constanta, dispunand de toate tipurile de lasere pentru toate tipurile de piele si par. Pentru mai multe informatii, accesati www.coquette.ro si www.epilare-definitiva.ro


0 Responses So Far:

PUBLICITATE