Pages

Biorigine.ro propune o terapie de energizare pentru toamna



Chiar daca vacanta a luat sfarsit rasfatul nostru de abia acum incepe. Pielea bronzata este singura amintire exotica de pe minunatele plaje cu nisip fin? Biorigine.ro iti ofera un ritual complet care sa iti prelungeasca bronzul si starea de bine castigata in zilele insorite de vara.

Secretul pentru un bronz pe timp indelungat este hidratarea, insa nu orice fel de hidratare. Ne-am pregatit cu ingrediente magice, cu un efect uimitor, care sunt crescute cu dragoste intr-un tinut insorit, special pentru a face fata cerintelor exigente ale pielii. 

Shanti Spirit, unul dintre brand-urile de exceptie din portofoliul biorigine.ro, produce creme intr-un mic sat din Provence situat in inima unor munti magnifici acoperiti in timpul verii cu lavanda. Creatoarea brandului, Nelly Collard, este indragostita de calatorii in jurul lumii, adunand astfel din Antile, India si Statele Unite ale Americii suficiente retete si arome incat acum se bucura sa ofere clientilor sai creme si uleiuri miraculoase. Ingredientele sunt produse chiar de localnici in culturile proprii si se folosesc in concentratii mari. De aceea, sunt foarte active si regenereaza rapid epiderma. Avand in vedere ca expunerea la soare este principalul factor de imbatranire trebuie sa acordam o atentie deosebita ridurilor fine ale fetei. 

Cu serumul de noapte  Argan & Trandafir, ce contine ulei esential de trandafir Damas cu un efect puternic antirid, regenerator si tonic celular, si ulei de Jojoba pentru o hidratare intensa, pielea uscata isi recapata vitalitatea si tonusul. Aceasta combinatie de uleiuri are rezultate extraordinare chiar si pentru pielea care a suferit o expunere prelungita la soare. Secretul balsamului reparator este compozitia sa uimitoare - fiecare balsam contine 4 picaturi de esenta organica de trandafiri, ceea ce inseamna echivalentul a 200 de flori. Un alt produs Shanti Spirit, antirid prin excelenta, cu un parfum exotic, ce aminteste de frumusetea femeilor indiene, este serumul de noapte cu Argan si Santal. 

Efectele sale sunt garantate de concentratia de uleiuri naturale din argan, canepa, jojoba, primule, ulei de germeni de grau si tarate de orez si esenta de lemn de santal din India. Pielea corpului trebuie si ea hidratata intens mai ales dupa baie, cu creme din ingrediente fine care sa aiba si un efect calmant. De exemplu, untul Karite cu Canepa si Lavanda, alaturi de uleiul de limba-mielului, tonifiaza si repara, fiind potrivit tuturor tipurilor de piele.

Nu uitati si de starea de bine pe care o puteti crea cu o mica aromaterapie  chiar in propria baie punand cateva picaturi din uleiul de masaj Shanti Spirit imbogatit cu lavanda, portocale de Sevillia si maghiran. In acelasi timp, este recomandat sa eliminati, pentru o perioada, orice procedura de exfoliere. Shanti Spirit vine cu o abordare foarte speciala in lumea cosmeticelor bio, produsele au la baza doar extracte de flori, fructe, condimente, uleiuri si unturi vegetale, ceara de albine, ape florale, alge, uleiuri esentiale, argile si ocru de Provence, pudra de flori si fructe.



0 Responses So Far:

PUBLICITATE