Pages

Publicitate eco-friendly in cursa pentru prezidentiale


Compania care produce cel mai complet panou publicitar modular din lume, BizzOnWheels, vrea ca politicienii sa  adopte publicitatea eco-friendly in campania pentru prezidentiale.

BizzOnWheels, start-up romanesc ce dezvolta idei de afaceri pe bicicleta, le propune politicienilor inscrisi in cursa pentru Cotroceni o metoda inovatoare de promovare. AdBicy este este cel mai complet panou de publicitate modular din lume, un dispozitiv 100% eco, usor de folosit, care reuseste sa atraga atentia in mai multe feluri, toate la fel de interesante.

Sustinem si promovam foarte mult reducerea utilizarii tehnologiilor poluante. Insasi produsele pe care le producem sunt 100% eco-friendly, dar cu un impact foarte mare in sectorul in care ele activeaza. Credem ca o educatie in acest sens porneste de la insasi sistemul politic care conduce Romania, de aceea ii indemnam pe oamenii politici sa promoveze reducerea emisiilor poluante si utilizarea produselor care degradeaza mediul chiar prin intermediul campaniilor pe care le deruleaza pentru promovarea proprie. Exista pentru prima data o solutie pentru evitarea poluarii vizuale prin renuntarea la metodele publicitare necivilizate si neadecvate cum ar fi lipirea afiselor pe trunchiuri de copaci, bannere agate de stalpi, cladiri, schele de constructii sau orice alte suporturi publicitare improvizate. Oamenii doresc conducatori exemplari care sa respecte mediul inconjurator si sa prezinte strategii socio-economice durabile. Afisul lipit de un copac sau de un gard nu mai comunica acest lucru ” a declarat managerul BizzOnWheels, Ovidiu Teofanescu.  

In plus, AdBicy are un raport cost-eficienta mult mai bun, astfel ca nu mai este necesara cheltuirea unor sume enorme de bani, sume ce pot fi directionate spre alte proiecte.

AdBicy asigura vizibilitate foarte buna, are rezultate cuantificabile si, in plus, poate fi pus in practica in moduri foarte distractive si atractive, aspecte care lipsesc cu desavarsire din comunicarea politicienilor. Oamenii s-au plictisit de aceleasi reclame clasice pe flyere, de aceea credem ca este o oportunitate atat pentru succesul campaniilor, dar si pentru protejarea mediului inconjurator” a incheiat Ovidiu Teofanescu.

AdBicy poate fi dotat si cu un KIT de extensie, prin intermediul caruia se obtine "cea mai lunga remorca publicitara de bicicleta" (3,3 m/lungime si 1 metru/inaltime) si cel mai mare panou publicitar mobil din lume (2,3 m/lungime si 1,8 m/inaltime).

Sursa: www.bizzonwheels.com


0 Responses So Far:

PUBLICITATE