Pages

Scaune moderne pentru vizitatori


Amenajarea unui spatiu de birou nu implica numai alegerea mobilierului si a scaunelor pentru tine si angajatii tai, ci trebuie sa achizitionezi si cele mai bune scaune pentru vizitatori. Acestea trebuie alese in functie de locul in care vor asezate, de spatiul disponibil si tipul afacerii. Scaunele nu trebuie sa fie similare celor pe care le utilizezi la birou, insa trebuie sa pastreze o linie comuna si sa transmita ospitalitate. Confortul este un aspect important in alegerea scaunelor pentru vizitatori, in caz contrar acestia pot ramane cu o amintire neplacuta si pot fi descurajati sa revina pe viitor.

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont in alegerea scaunelor pentru vizitatori este diversitatea oamenilor, astfel ca trebuie sa optezi pentru niste scaune potrivite ca dimensiune. Fiecare persoana, indiferent de greutate trebuie sa se simta confortabil atunci cand se aseaza pe scaun. De obicei sunt alese scaune fara brat sau scaune cu manere reglabile.

Materialele din care sunt confectionate scaunele trebuie sa fie rezistente si usor de intretinut. Deoarece sunt situate intr-o zona cu un trafic mediu spre intens, in functie de dimensiunea afacerii, scaunele de vizitator trebuie sa aiba o rezistenta crescuta si sa nu creeze probleme in ce priveste curatenia din jurul lor. Specialistii in scaune ai magazinului online www.scaune-online.ro te sfatuiesc sa optezi pentru scaune cu putine parti mobile, astfel vei reduce semnificativ problemele cu intretinerea si reparatia lor.

3 scaune moderne de vizitator pe care ti le propun specialistii www.scaune-online.ro

Scaunul vizitator Chester N completeaza intr-un mod elegant spatiul biroului. Acesta se distinge prin confortul oferit si prin designul sau simplu.  Scaunul ofera utilizatorului confort si sustinere corespunzatoare, putand fi utilizat atat in birouri cat si in sali de conferinta si spatii de asteptare. Scaunul vizitator Chester N poate fi realizat in peste 20 culori. 

Scaunul vizitator 3950 este un scaun realizat cu baza din lemn stratificat, fapt ce-i confera pe langa rezitenta si eleganta. Acesta ofera un suport ferm si confort pentru vizitatorii tai.  Baza scaunului si bratele pot fi realizate in urmatoarele culori: fag, nuc, wenge, cires, mahon.

Scaunele Gold sunt destinate persoanelor pretentioase, care stiu ca fiecare element care se regaseste in biroul lor indica dimensiunea afacerii pe care o conduc.  Combinatia indrazneata a tapiteriei cu lemn stratificat si designul care imbina formele speciale ale bratelor cu liniile drepte care se regasesc pe sezut si spatar imprima scaunelor o imagine mai mult decat eleganta. Acesta beneficiaza de o clapeta care poate inclina spatarul, iar suportul de brate are forma creata in asa fel incat sa mentina mainile intr-o pozitie relaxanta.



Despre Scaune-Online.ro

Site-ul Scaune-Online.ro face parte din grupul Mobshop.ro, dintre cei mai mari comercianti online de mobila, mic mobilier, tapiterie si saltele din Romania. Echipa a servit pana in prezent peste 20000 de clienti, iar gama de produse acopera amenajarile si modificarile ce se fac intr-o locuinta: mobilier de serie sau la comanda, bucatarii, dormitoare, camere de tineret, birouri, saltele, canapele, scaune, mese, usi glisante si alte produse ambientale de interior.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE