Pages

Completeaza-ti livingul cu o masuta de cafea inspirat aleasa!


Masuta de cafea este nelipsita atunci cand vrem sa amenajam un living modern, ce va gazdui seri cu prietenii si familia. Am putea spune ca este printre cele mai importante piese de mobilier din casa, avand atat un rol atat estetic, dar si unul functional. Desi este numita masuta ’’de cafea’’, aceasta are mai multe intrebuintari. O folosim atunci cand obisnuim sa servim un ceai cald, o cafea sau o gustare alaturi de familie sau amici, dar si pentru a ne pune pe ea laptopul sau cartile si revistele preferate.

Fie ca este retro,  minimalista, moderna sau traditionala, pozitionarea masutei de cafea in ansablul de mobilier se afla in stransa legatura cu configuratia camerei. Aceasta se pozitioneaza de regula in fata canapelei si trebuie sa completeze perfect stilul decorativ care predomina in camera, implicit al celorlalte piese de mobilier. Specialistii in mobilier ai www.mobshop.ro ne sfatuiesc sa tinem cont de aspecte precum: stilul, culoarea si materialele din care este confectionata masuta dorita.

Daca indragim stilul traditional, atunci vom putea alege o masuta confectionata din furnir, lemn sau lemn masiv. In schimb, un stil decorativ modern impune o masuta din sticla, metal, piele sau chiar piatra.

Dupa forma, masutele pot fi: rotunde, ovale, patrate sau dreptunghiulare. Cele dreptunghiulare sau patrate sunt ideale pentru livingurile cu canapea sau canapele tip coltar, in timp ce cele rotunde se potrivesc intr-un living spatios, unde exista o canapea mare, mai multe fotolii si scaune. Dar, daca esti o persoana non-conformista, poti opta pentru o masuta de cafea cu forme bizare ori culori care sparg monotonia intregului spatiu.

Cat despre dimensiuni, nici acestea nu trebuie neglijate. O masuta de cafea are o lungine aproximativa de doua treimi din cea a canapelei si o inaltime standard de 40-50 cm (inaltime egala cu cea a canapelei sau cu cativa cm mai joasa).  Dar, acesta nu trebuie sa fie un punct de reper pentru tine, daca iti doresti un living modern, care sa iti exprime in intregime personalitatea. Pentru aceasta, consultantii www.mobshop.ro iti stau la dispozitie cu serviciul de proiectare si realizare mobilier la comanda, astfel incat sa te asiguri ca noua ta piesa de mobilier se potriveste perfect spatiului de care dispui.

Sursa: www.mobshop.ro 







0 Responses So Far:

PUBLICITATE